Autostrada Sebeș-Turda: Guvernul a alocat 779.000 de lei pentru 771 de exproprieri de pe amplasamentul suplimentar situat pe raza localităților Unirea și Mirăslău din județul Alba, și 3 localități din județul Cluj

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Guvernul a aprobat, printr-o Hotărâre, declanșarea procedurilor de expropriere pentru imobilele proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar al “Autostrăzii Sebeș-Turda” Lotul 4 și fondurile necesare plății despăgubirilor pentru imobilele proprietate privată situate pe coridorul de expropriere al acestei lucrări de utilitate publică.

autostrada sebes-turda Prin actul normativ aprobat miercuri se asigură suma de 779.000 de lei, destinată despăgubirilor celor 771 imobilele proprietate privată care urmează să fie supuse procedurii de expropriere, cu o suprafață totală de 1.261.695 metri pătrați. Suma necesară despăgubirilor a rezultat dintr-un raport de evaluare întocmit de către un expert autorizat de Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România și este asigurată de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor.

USR - Alegeri parlamentare 2020

CITEȘTE ȘI: VIDEO/ Stadiul lucrărilor la autostrada A10 Sebeș-Turda, în data de 8 septembrie. Imagini din avion filmate de Asociația Pro Infrastructură

PMP - Alegeri parlamentare 2020

De asemenea, prin Hotărâre se aprobă amplasamentul suplimentar al lucrării de utilitate publică “Autostrada Sebeș-Turda” Lotul 4, situat pe raza localităților Unirea și Mirăslău din județul Alba, respectiv Moldovenești, Mihai Viteanu și Călărași din județul Cluj, precum și lista proprietarilor/deținătorilor ce rezultă din evidențele acestor unități administrativ-teritoriale.

Sursa: Biroul de presă al Guvernului

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

Așa zis-a Burebista 16 septembrie 2015 at 21:12

Nici banii inițiali nu au ajuns la oameni. De la faza de alocare a banilor până să ajungă efectiv în buzunarul oamenilor trec ani buni. În acest ritm banii din tranșa suplimentară or să ajungă la oameni la Paștile Cailor.

Andrei 17 septembrie 2015 at 7:25

Nesimtito Guvernului PSD este incredibila. Cum domnule sa-i expropriezi pe oameni si apoi sa nu le dai banii decat din pix? Cand ai furat la doctorat, furi si de la oameni si de la stat. Tovarase Ponta lasa-ne, lasa-ne!!!!!!!

cunoscator 17 septembrie 2015 at 8:13

Asa este, va spun din experienta ca nici banii alocati de la tronsonul Orastie Sibiu nu au ajuns nici acum la pagubiti. Si vorbim de exproprierea realizata in 2011!!! Pe langa ca preturile pe terenuri sunt infime (subevaluat de n ori) nici acea suma ridicola nu ajunge in conturile oamenilor. Tocmai pe acest fapt se bazeaza politica de stat. Tergiversare si amanare ca doar grupul tinta sunt niste bieti tarani. Unii si batrani pe deasupra .

pilu 18 septembrie 2015 at 17:35

Banii au fost alocati, dar imediat realocati. Tipic PSD-ului.

Comentariile sunt oprite