Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Autostrada Sebeș – Turda: Decizie definitivă pentru lotul 4 al A10. Urmează semnarea contractului!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

autostrazi albaAsocierea formată din PORR CONSTRUCT S.R.L.-PORR BAU GMBH este de astăzi constructorul oficial al lotului 4 din Autostrada A10 Sebeș – Turda, de la Decea pâna la Turda (inclusiv nodul cu A3). Decizia este definitivă și irevocabilă și a fost luată astăzi de Curtea de Apel Bucuresti. Potrivit procedurilor, consorțiul urmează să semneze contractul de execuție cu CNADNR.

Procesul privind lotul 3 al A10 a reprezentat singura acțiune împotriva CNADNR (celelalte procese vizând soluţiile date de CNSC). S.C. PA&Co International, care a pierdut lotul 4 în favoarea societăţii S.C. PORR Construct, a acţionat în judecată Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale, cerând instanței anularea licitaţiei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Câștigătorul desemnat de CNADNR – lot IV – 16,3 km – de la nodul Decea pana la intrarea in autostrada in zona Turda – km 53+700 – km 70+000: SC PORR Construct SRL/PORR Bau GmbH.  Oferta: 470.004.894 lei (oferta câștigatoare de pe locul 2).

Construcţia Autostrăzii Sebeş-Turda a fost scoasă la licitaţie în luna iulie 2013, de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România. Pentru construirea celor patru loturi de autostradă au fost depuse 43 de oferte. Valoarea totală a investiţiei pentru construcţia celor 70 de kilometri este de 4.643.146.000 lei, potrivit hotărârii de guvern şi este împărţită în patru loturi. Proiectul este finanţat 85% din Fondul de Coeziune şi 15% din bugetul de stat.

Mai multe informații despre celelalte loturi AICI


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea