Rămâi conectat

Ştirea zilei

Autostrada Sebeș – Turda: Decizie definitivă pentru lotul 4 al A10. Urmează semnarea contractului!

Bogdan Presecan

Publicat

în

autostrazi albaAsocierea formată din PORR CONSTRUCT S.R.L.-PORR BAU GMBH este de astăzi constructorul oficial al lotului 4 din Autostrada A10 Sebeș – Turda, de la Decea pâna la Turda (inclusiv nodul cu A3). Decizia este definitivă și irevocabilă și a fost luată astăzi de Curtea de Apel Bucuresti. Potrivit procedurilor, consorțiul urmează să semneze contractul de execuție cu CNADNR.

Procesul privind lotul 3 al A10 a reprezentat singura acțiune împotriva CNADNR (celelalte procese vizând soluţiile date de CNSC). S.C. PA&Co International, care a pierdut lotul 4 în favoarea societăţii S.C. PORR Construct, a acţionat în judecată Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale, cerând instanței anularea licitaţiei.

Câștigătorul desemnat de CNADNR – lot IV – 16,3 km – de la nodul Decea pana la intrarea in autostrada in zona Turda – km 53+700 – km 70+000: SC PORR Construct SRL/PORR Bau GmbH.  Oferta: 470.004.894 lei (oferta câștigatoare de pe locul 2).

Construcţia Autostrăzii Sebeş-Turda a fost scoasă la licitaţie în luna iulie 2013, de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România. Pentru construirea celor patru loturi de autostradă au fost depuse 43 de oferte. Valoarea totală a investiţiei pentru construcţia celor 70 de kilometri este de 4.643.146.000 lei, potrivit hotărârii de guvern şi este împărţită în patru loturi. Proiectul este finanţat 85% din Fondul de Coeziune şi 15% din bugetul de stat.

Mai multe informații despre celelalte loturi AICI


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Curiozitățile neștiute ale unei comune din Alba: gardurile ”irlandeze” de la Nemeși, frasinul uriaș de la Hărăști, chipul lui Decebal de pe muntele Struțu și ”gropile cu picioci” de la Poieni

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Curiozitățile neștiute ale unei comune din Alba: gardurile ”irlandeze” de la Nemeși, frasinul uriaș de la Hărăști, chipul lui Decebal de pe muntele Struțu și ”gropile cu picioci” de la Poieni Comuna Vidra din Munţii Apuseni deţine câteva curiozităţi suficiente pentru a determina un turist să o viziteze. Localitatea deține un record care nu va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea