Rămâi conectat

Ştirea zilei

Autostrada Sebeș-Turda: CNSC a anunțat câştigătorii licitaţiei pentru construirea loturilor 1 şi 2

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

harta autostradaÎn cazul licitației organizate de CNADNR pentru construcția Autostrăzii Sebeș-Turda, Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) a decis, la începutul lunii septembrie, câștigătorii pentru lucrările de pe Loturile I și II.

Contestaţiile au fost depuse de de firma Salini Impregillo SpA, ca lider al asocierii Salini Impregilo SpA – Impregilo SpA – pentru lotul 1, şi de RCM Construzioni SRL ca lider al asocierii RCM Construzioni SRL – SC Imob Lux Construct Srl – SC Consinit SRL – Societatea de Construcţii Napoca SA – Impresa Ferrara SNC Di Angela &  Rosella Ferrara – SC T Dancor Rom Construct SRL – SC Shelter Construct SRL – Associazione Cooperativa Muratori & Affini Ravenna SCPA – Schiavo & C SpA – SC Eurocerad International SRL, pentru lotul 2.

S-a ajuns în această fază după un lung şir de contestaţii, decizii de instanţă, reevaluări la CNSC, fapt ce a prelungit foarte mult şi păgubos pentru statul român semnarea contractelor de proiectare şi execuţie pentru loturile 1 şi 2 ale Autostrăzii Sebeş – Turda.

Prin Decizia publicată în data de 4 septembrie, CNSC a respins ambele contestaţii şi a menţinut deciziile anterioare prin care construcţia lotului 1 al Autostrăzii Sebeş – Turda, 17 km de la intersecţia cu Autostrada Orăştie Sibiu până la Pârâul Iovului (dincolo de Alba Iulia), este încredinţată către SC Impresa Pizzarotti & C SpA – SC Pomponio Construcţii SRL, iar construcţia lotului 2, 24,3 km, de la Pârâul Iovului la intrarea în Aiud este încredinţată asocierii Aktor SA – SC Euroconstruct Trading SRL.

Decizia nu este definitivă, ea poate fi contestată în instanță, în termen de 10 zile de la comunicare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea