Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Autostrada meșterului Manole A10 Sebeș-Turda – o nouă crapatură într-un loc reparat de curând

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Autostrada meșterului Manole A10 Sebeș-Turda – o nouă crapatură într-un loc reparat de curând

Abia reparată, porțiunea din zona alunecării de teren de la Alba Iulia Nord s-a „rupt” din nou. La aproximativ o lună de la redeschiderea circulației au apărut noi fisuri în carosabil.

Autostrada este deja la a doua surpare, însă lucrarea este în garanție, iar antreprenorul lucrează deja la noile fisuri. Au început excavațiile la bază și a început să se toarne o fundație de beton.

YouTube video

Ziarulunirea.ro a avertizat că până nu se va face un sistem de drenuri și de scurgere a apei asemenea crăpături vor mai aparea în corpul autostrăzii.

Restricții de circulație pe autostrada A10:

– Între km. 16+200 – km. 16+400, calea I, se intervine pentru remedierea unei fisuri apărute în carosabil. Circulația se desfășoară pe banda II, cu restricție de viteză de 60 km/h, menținută și pe timp de noapte.

– Între km. 0+940 – km. 1+380, pe breteaua nodului Sebeș, se intervine pentru eliminarea unor degradări apărute în carosabil. A fost instituită restricție de circulație pe banda I, circulația desfășurându-se pe banda II cu restricție de viteză de 40 km/h.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO VIDEO: Liviu Vârciu alături de Garda Apulum și Dacii din Cugir în Cetatea Alba Carolina. Filmări pentru continuarea filmului „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, la Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO VIDEO: Liviu Vârciu alături de Garda Apulum și Dacii din Cugir în Cetatea Alba Carolina. Filmări pentru continuarea filmului „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, la Alba Iulia Filmările pentru continuarea proiectului de suflet a lui Liviu Vârciu, „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, au început vineri, în Cetatea Alba Carolina. Prezenți la filmări au fost, pe lângă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea