Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Autostrada meșterului Manole A10 Sebeș-Turda – o nouă crapatură într-un loc reparat de curând

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Autostrada meșterului Manole A10 Sebeș-Turda – o nouă crapatură într-un loc reparat de curând

Abia reparată, porțiunea din zona alunecării de teren de la Alba Iulia Nord s-a „rupt” din nou. La aproximativ o lună de la redeschiderea circulației au apărut noi fisuri în carosabil.

Autostrada este deja la a doua surpare, însă lucrarea este în garanție, iar antreprenorul lucrează deja la noile fisuri. Au început excavațiile la bază și a început să se toarne o fundație de beton.

YouTube video

Ziarulunirea.ro a avertizat că până nu se va face un sistem de drenuri și de scurgere a apei asemenea crăpături vor mai aparea în corpul autostrăzii.

Restricții de circulație pe autostrada A10:

– Între km. 16+200 – km. 16+400, calea I, se intervine pentru remedierea unei fisuri apărute în carosabil. Circulația se desfășoară pe banda II, cu restricție de viteză de 60 km/h, menținută și pe timp de noapte.

– Între km. 0+940 – km. 1+380, pe breteaua nodului Sebeș, se intervine pentru eliminarea unor degradări apărute în carosabil. A fost instituită restricție de circulație pe banda I, circulația desfășurându-se pe banda II cu restricție de viteză de 40 km/h.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea