Rămâi conectat

Ştirea zilei

Autostrada A10 Sebeș-Turda va fi deschisă cu restricții: Ministrul Transporturilor a verificat incognito lotul 2

Ziarul Unirea

Publicat

în

Autostrada A10 Sebeș-Turda va fi deschisă cu restricții: Ministrul Transporturilor a verificat incognito lotul 2

Sorin Grindeanu, noul al Transporturilor a vizitat incognito autostrada A10 Sebeş-Turda cu puțin timp înainte de deschiderea oficială.

Lotul 2 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda va fi deschis circulației rutiere, cu restricții de viteză, anunțul fiind făcut de ministrul Transporturilor.

Ministrul spune că a intrat pe acest tronson vineri seară „fără să știe, nimeni”, alături de un coleg din Parlament și l-a testat.

„Dacă nu e nimic care să pună în pericol siguranța celor din trafic, vom da drumul la acest lot, îmi voi asumă acest lucru. Este noaptea minții să ai 25 de kilometri de autostradă gata, să nu îi inaugurezi, să nu cauți o soluție astfel încât pe acel kilometru să existe restricții și să stai cu acest lot până la primăvară când permit lucrările”, a declarat Sorin Grindeanu, citat de ştirileprotv.ro.

Pe lotul 2 ar urma să fie deschiși cirulației 24.25 kilometri, de la Sântimbru până la Aiud. În total, având în vedere că mai sunt circa 3 km de autostradă muzeu pe capătul de la lotul 3, se vor da în circulație 28.75 kilometri de autostradă și se va putea circula pe tot segmentul de autostradă de la Sebeș la Turda, fiind prima autostradă din România pe care se va circula de la un capăt la altul.

Pe lotul 1 urmează să fie deschiși circulației ultimii 1.5 kilometri, de la Alba Iulia Nord până la Sântimbru, o mare parte din această porțiune fiind în zona dealului de la Pârâul Iovului.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea