Rămâi conectat

Actualitate

Autorul mai multor furturi din comuna Ighiu, prins de polițiști și arestat pentru 29 de zile

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos l-au identificat şi reţinut vineri, pe principalul suspect de comiterea a 3 furturi din anexele locuinţelor unor cetăţeni din comuna Ighiu, fapte în legătură cu care poliţia a fost sesizată în data de 3 ianuarie 2012.

Potrivit IPJ Alba, în urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că Daniel M., de 21 de ani, din Ighiu este suspect de comiterea, în perioada august 2012 – ianuarie 2013, a unui număr de 6 furturi (un furt de bicicletă, un furt de componente metalice şi 4 furturi de diverse bunuri din anexe ale locuinţelor de pe raza comunei Ighiu), prejudiciul total cauzat prin faptele sale fiind în valoare de 1.735 de lei.

Poliţiştii au reuşit recuperarea prejudiciului, în proporţie de 70% iar faţă de suspect a fost luată măsura reţinerii.

Tot în cursul zilei de ieri, suspectul a fost prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia şi instanţei de judecată care a61dde 22.03.2005ului de fabricat rachiu emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru o perioada de 29 zile sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea