Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Autoritatea Aeronautică Civilă Română, aflată în subordinea ministerului Transporturilor, a cumpărat 6 telefoane iPhone 15, la doar o săptămână de la lansare. Un aparat costă aproape 6.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Autoritatea Aeronautică Civilă Română, aflată în subordinea ministerului Transporturilor, a cumpărat 6 telefoane iPhone 15, la doar o săptămână de la lansare. Un aparat costă aproape 6.000 de lei

Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR) a achiziționat vineri, 22 Septembrie, 6 telefoane iPhone 15, potrivit paginii de Facebook “Banii noștri”.

Este vorba de 6 telefoane iPhone 15 512 GB, 5G, Black. Lânge ele au pus și un Samsung Galaxy S23 Ultra. Autoritatea Aeronautică Civilă Română a plătit 5.698 de lei pentru fiecare telefon, în total costând 34.188 lei.

Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR) este o regie autonomă aflată în subordinea ministerului Transporturilor, cu un buget alocat în 2023 prin Hotărâre de Guvern de 75,8 milioane lei, iar cheltuielile sunt de 74,2 milioane lei.

”A apărut iPhone 15! Iar cei de la Autoritatea Aeronautica Civila Romana AACR abia au așteptat. 6 bucăți și-au tras la 512 GB, plus un Samsung Galaxy S23 Ultra. Oare câți angajați o avea aceasta instituție și care-o fi cel mai vechi telefon în ea?

Să crească taxele ca mai sunt o grămadă de alte instituții cărora le arde buza după asa ceva!”, scrie pe pagina “Banii noștri”.

Noul pachet de măsuri fiscale, pentru care Guvernul își va angaja răspunderea în parlament, prevede că nu vor mai fi cumpărate telefoane care să coste mai mult de 500 de lei bucata. Regula se aplică şi companiilor de stat. Cheltuielile lunare cu abonamentul de telefonie mobilă decontat din fonduri publice sunt de maxim 25 lei/lună/aparat de telefonie mobilă; (proiectul iniţial prevedea 50 de lei).

Foto: apple.com


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc Românii care dețin două mașini sau două apartamente, trebuie să știe că vânzarea celei de-a doua mașini sau a celei de-a doua locuințe în decursul aceluiași an calendaristic poate implica costuri suplimentare. Conform unei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea