Rămâi conectat

Sport

Au uitat eşecul cu Dinamo *Volei Alba Blaj s-a impus în faţa echipei CSM Lugoj cu 3-0

Tudor Stan

Publicat

în

După ce săptămâna trecută Volei Alba Blaj a făcut o partidă excelentă pe terenul vicempioanei Dinamo Bucureşti, unde au pierdut dramatic cu 2-3, astăzi echipa de volei din judeţul Alba s-a impus în faţa voleibalistelor de la CSM Lugoj cu scorul de 3-0 (25-22, 25-15, 25-19).

Deşi au jucat un meci extenuant sâmbăta trecută la Bucureşti, voleibalistele antrenate de Branko Gajic şi-au revenit şi au câştigat meciul cu echipa CSM Lugoj. În primul set echipa din „Mica Romă” s-a impus cu scorul de 25-22. Nici în cel de-al doilea set, voleibalistele din Blaj nu au avut probleme adjudecându-şi setul secund cu 25-15. Blăjencele nu le-au dat nicio şansă lugojencelor nici în cel de-al treilea set, câştigând cu 25-19. Cu această victorie, Volei Alba Blaj s-a răzbunat pentru eşecul de anul trecut suferit în faţa Lugojului, eşec care a oprit Blajul din drumul spre prima participare în Europa. „Echipa a jucat cu puţină presiune având în vedere şi experienţele noastre trecute. Au existat fluctuaţii, dar în momentele cheie am făcut diferenţa. Urmează un meci dificil care poate să decidă ocupanta locului al treilea din campionat”, a precizat Branko Gajic tehnicianul formaţiei Volei Alba Blaj după victoria din faţa echipei CSM Lugoj.

Volei Alba Blaj va juca miercuri 12 februarie acasă cu Medicina Tg. Mureş, iar sâmbătă, 15 februarie în deplasare cu CSM Bucureşti.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea