Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Au sosit banii pentru finalizarea Bazinului Olimpic din Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Mircea Hava: ”S-a facut ce trebuie iar demersurile noastre sunt flancate de concret, ce-i drept, cu întârziere”

Primăria municipiului Alba Iulia a anunțat miercuri, printr-un comunicat de presă, că banii pentru finalizarea Bazinului Olimpic au fost alocați de Guvern.

Reprezentanții administrației locale precizează că vineri, 15 noiembrie, va avea loc o întâlnire de lucru la care vor participa antreprenorul TIM Cluj, subantreprenorii, reprezentanți ai autorității locale. Se va discuta modalitatea de abordare a lucrărilor pentru perioada următoare și eventual se va avansa un termen de finalizare.

Primarul Mircea Hava a confirmat faptul că administrația locală dispune de o sumă de 2 milioane de lei pentru a acoperi cheltuielile restante urmând ca încă 1 milion de lei să fie alocați în viitorul apropiat.

Dincolo de discuţiile sterile şi deseori contradictorii pe marginea acestui subiect născute pe plan local, i-am asigurat întotdeauna pe albaiulieni că facem tot ce ne stă în puteri pentru ca acești bani să fie alocați. În mod obiectiv şi constructiv, reprezentanți ai guvernului au înțeles că nu ne dorim finalizarea bazinului din fală sau mândrie ci ca pe o necesitate stringentă a albaiulienilor, iar angajamentul trebuie respectat. Astăzi putem spune ca s-a făcut ce trebuie, iar demersurile noastre sunt flancate de concret, ce-i drept, cu întârziere. Certific disponibilitatea necondiţionată şi imediată de a acoperi cheltuieli în valoare de 2 milioane de lei astăzi, urmând ca încă un milion de lei să fie primiți în perioada următoare. La bazin se lucrează în prezent și am încredere în capacitatea constructorului de a finaliza cât mai curând lucrările. Sper ca acțiunile impulsive ale unor politicieni ahtiați după propria imagine să nu umbrească această veste bună. Dacă totul s-ar fi rezumat la nivel de proiecte și intenții, povestea bazinului olimpic ar fi avut un sfârșit neplăcut. Adeziunea față de oraș nu se măsoară prin puterea de a combate ci prin voința de a construi”, a declarat primarul Mircea Hava.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Lovitură de teatru: Fostul viceprimar, Paul Voicu, a trecut la PSD și candidează pentru Consiliul Local

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lovitură de teatru: Fostul viceprimar, Paul Voicu, a trecut la PSD și candidează pentru Consiliul Local O adevărată lovitură de teatru a avut loc astăzi în politica locală, la depunerea listelor de candidații PSD pentru Primăria și Consiliul Local Alba Iulia. Fostul viceprimar Paul Voicu, care a fost mulți ani mâna dreaptă a lui Mircea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea