Rămâi conectat

Curier Județean

Au pus în pericol siguranța în trafic: Șoferi beți și fără permis de conducere, prinși de polițiștii din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au pus în pericol siguranța în trafic: Șoferi beți și fără permis de conducere, prinși de polițiștii din Alba

La data de 19 august 2022, în jurul orei 19,30, polițiștii rutieri din Blaj au depistat un bărbat de 61 de ani, din comuna Șona, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Șona, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că plăcuțele de înmatriculare aplicate de autoutilitara condusă de bărbat erau diferite, iar cea aplicată pe partea din spate a acesteia aparține unui alt autoturism.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducea, pe drumurile publice, a unui autoturism cu număr fals de înmatriculare.

La data de 21 august 2022, în jurul orei 03,40, polițiștii Serviciului Rutier Alba au depistat un bărbat de 32 de ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Drumul Sibiului din Sebeș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etiloest, a rezultat valoarea de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 20 august 2022, în jurul orei 21,00, Polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni au depistat un bărbat de 57 de ani, din comuna Vidra, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Vadu Moților, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ruinele bisericii bizantine din Alba Iulia, care datează din secolele X- XI, vor fi puse în valoare: Proiectul, la aprobat în Consiliul Județean

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ruinele bisericii bizantine din Alba Iulia, care datează din secolele X- XI, vor fi puse în valoare: Proiectul, la aprobat în Consiliul Județean În Alba Iulia se găsesc ruinele unui monument istoric de o valoare inestimabilă, acestea datând din secolele X- XI, cu influențe bizantine. Situl arheologic, situat în inima cetății Alba Carolina, reprezintă un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea