Rămâi conectat

Actualitate

Au înverzit fiola. Doi şoferi, din Sântimbru şi Vadu Moţilor, s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinşi de poliţişti alcoolizaţi la volan

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi şoferi, unul în vârstă de 44 de ani din Sântimbru şi altul de 40 de ani din comuna Vadu Moţilor, care s-au încumetat să se urce la volanul maşinilor după ce au consumat băuturi alcoolice, au fost depistaşi şi sancţionaţi de poliţiştii rutieri. Ambii s-au ales cu dosare penale.

Miercuri 25 februarie 2015, ora 21.15, pe strada Iaşilor din municipiul Alba Iulia, poliţiştii Serviciului Rutier Alba au oprit pentru control o autoutilitară ce era condusă de G.I.C., de 44 de ani, din comuna Sântimbru, judeţul Alba.

Întrucât emana miros de alcool, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot miercuri, la ora 14.35, poliţiştii rutieri din Abrud, l-au depistat pe B.I., de 40 de ani, din comuna Vadu Moţilor, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 74 A, fiind sub influenţa alcoolului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Abrud unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de cei doi şoferi cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Câte pensii speciale există în România în prezent. Ce privilegii au revoluționarii, dar veteranii de război

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Câte pensii speciale există în România în prezent. Ce privilegii au revoluționarii, dar veteranii de război Citește și: Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai 2024 Pensiile speciale în România sunt un subiect care continuă să stârnească dezbateri aprinse. Conform datelor centralizate de Casa Națională de Pensii Publice (CNPP), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea