Rămâi conectat

Politică Administrație

Au început lucrările la DJ 107K între Poiana Galdei și Tabăra Școlară Roica. Data de finalizare este 3 aprilie 2014

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ion Dumitrel-lucrari-DJ107K-Poiana Galdei-RoicaPreședintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, s-a deplasat astăzi în zona localității Poiana Galdei pentru a vedea cum evoluează lucrările de reabilitare a drumului județean 107K ce face legătura între comunele Galda de Jos și Mogoș.

Pentru o porțiune de aproximativ 8 km din acest drum, de la ieșirea din localitatea Poiana Galdei și până dincolo de Tabăra Școlară Roica, vineri a fost dat ordinul de începere a lucrărilor pentru realizarea unei consolidări a corpului drumului în valoare totală de circa 9,3 milioane de lei, fondurile fiind asigurate din bugetul propriu al Consiliului Județean Alba.

„Mă bucur că firma executantă s-a mobilizat foarte bine și s-a apucat de lucru la drum într-un timp atât de scurt. Este o porțiune de drum ce se afla într-o stare foarte rea, dar acum situația se va remedia. Am găsit înțelegere din partea firmei executante să întrețină calea de rulare pe toată perioada lucrărilor, astfel ca cetățenii să poată circula mai bine.” – a spus președintele Consiliului Județean Alba.

„Data de finalizare a lucrărilor pentru acest sector de drum este 3 aprilie 2014.

Tot astăzi, președintele CJ Alba a inspectat și stadiul lucrăilor ce se execută, pe același drum județean, în interiorul localității Mesentea. Pe acest sector se finalizează lucrările de reabilitare, executându-se consolidări laterale pentru a se putea turna ultimul strat al covorului asfaltic ce va îmbrăca drumul”, se arată într-un comunicat remis presei de CJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea