Rămâi conectat

Cultură Educație

Au început înscrieriile pentru admitere la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Absolvenții de liceu, care au promovat examenul de Bacalaureat și intenționează să devină studenți ai facultății de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia se pot înscrie începand cu data de 15 iulie pe locurile bugetate și in regim cu taxă scoase la concurs de instituția de învățămând superior.

Între 15 iulie – 25 iulie are loc inscrierea candidatilor, cu excepția  zilei de duminica, 21 iulie. Admiterea va avea loc pe 26 iulie, concursul constă într-un test psihologic, o examinare a aptitudinilor muzicale, la care se adaugă o probă scrisă de cunoștințe religioase pentru candidatii inscrisi la specializarea Teologie Ortodoxa Pastorală.

În data de 27 iulie se face ierarhizarea candidatilor pe baza criteriilor de selectie, iar rezultatele sunt afisate pe 29 iulie. Intre 30 iulie – 9 august are loc inmatricularea candidatilor admisi.

Facultatea de Teologie Ortodoxa din Alba Iulia scoate la concurs pentru ciclul de studii pentru licenta 37 de locuri la buget si 45 de locuri la taxa la specializarea Teologie Ortodoxa Pastorala, si 15 locuri la buget si 25 de locuri la taxa, la specializarea Teologie Ortodoxa Asistenta Sociala.

Pentru studiile de master sunt scoase la concurs 6 locuri la buget si 20 de locuri cu taxa la specializarea Teologie comparata, 6 locuri la buget si 20 cu taxa la specializarea Consiliere pastorala, si 6 locuri la buget si 20 cu taxa la specializarea Mediere Interculturala si Interreligioasa.

Mai multe informații pe www.fto.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului S-au împlinit 103 ani de la momentul în care arhitectul Victor Ștefănescu a pus piatra de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului. Joi, 28 martie 2024, se împlinesc 103 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea