Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Au furat ca să-și îmbrace copila: O femeie și un bărbat din Alba, surprinși în timp ce sustrăgeau haine dintr-un container, iertați de procurori

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Au furat ca să-și îmbrace copila: O femeie și un bărbat din Alba, surprinși în timp ce sustrăgeau haine dintr-un container, iertați de procurori

O femeie și un bărbat din Alba au scăpat de un proces pentru furt, după ce procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj au cerut renunțarea la urmărirea penală.

Magistrații Judecătoriei Blaj au admis cererea procurorilor, iar motivarea a fost făcută publică pe portalul rejust.ro.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La data de 24.03.2022, în jurul orei 21:30, organele de poliţie i-au surprins în flagrant pe cei doi suspecţi, în timp ce sustrăgeau mai multe articole vestimentare din containerul ce aparţine Asociaţiei Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj. Articolele vestimentare sustrase, (o geacă de blană de culoare maro, o cămaşă tip bluză de culoare alb cu negru, o pereche de blugi negri, o bluză de culoare roşie si o bluză de culoare gri) au fost ridicate de către organele de poliţie şi predate Asociaţiei.

Din declaraţia persoanei vătămate, reiese faptul că bunurile sustrase de către cei doi suspecţi sunt in valoare de 10 lei şi nu solicită tragerea la răspundere penală a suspecţilor.

Prin adresa comunicată la data de 04.04.2022, Asociația a transmis că nu se constituie parte civilă în cauză, prejudiciul fiind recuperat.

Suspecta, a precizat că în data de 24.03.2022, în jurul orei 20:00, fiind întuneric afară, a plecat împreună cu suspectul de la adresa de domiciliu, având intenţia de a lua articole vestimentare din containere, pentru fiica acestea in vârstă de 4 ani, întrucât nu au posibilităţi financiare pentru achiziţionarea unor haine.

Judecătorul de cameră preliminară a apreciat că, în mod corect, s-a dispus renunţarea la urmărire penală având în vedere că pentru fapta reţinută, legea prevede pedeapsa închisorii de la 1 la 3 ani, şi având în vedere că suspecţii nu sunt cunoscuţi cu antecedente penale, natura şi valoarea bunurilor sustrase, precum şi împrejurările concrete de comitere a faptei, poziţia procesuală a persoanei vătămate care nu solicită tragerea la răspundere penală a suspecţilor, disproporţia vădită între gravitatea urmărilor infracţiunilor şi cheltuielile pe care le-ar implica desfăşurarea procesului penal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferi băuți și fără permis de conducere, depistați înainte de Paști, de polițiști, pe drumurile din Alba: S-au ales cu dosare penale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferi băuți și fără permis de conducere, depistați înainte de Paști, de polițiști, pe drumurile din Alba: S-au ales cu dosare penale Trei șoferi băuți și fără permis de conducere au fost depistați înainte de Paști, de polițiști, pe drumurile din Alba. S-au ales cu dosare penale. Potrivit IPJ Alba, la data de 4 mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea