Rămâi conectat

Curier Județean

Au fost arestaţi bărbaţii care au stropit cu benzină un datornic şi l-au ameninţat că-i dau foc

Bogdan Presecan

Publicat

în

Autorii agresiunii comise cu o cruzime demnă de filmele cu mafioţi, au fost prinşi, în mai puţin de 24 de ore de la sesizarea faptei, de către echipa operativă constituită pentru acest caz, la nivelul Poliţiei Municipiului Alba Iulia. Anchetatorii i-au identificat pe Traian J. de 33 ani, din localitatea Ighiu, un cunoscut al victimei şi cel care a coordonat întreaga operaţiune de şantaj, Florian M., de 23 ani din Bucerea Vinoasă-Ighiu şi Bogdan T. de 21 ani din muncipiul Alba Iulia.

Reamintim faptul că marţi, cu puţin timp înainte de miezul nopţii, Vlad P.T, de 26 de ani, din Alba Iulia, a fost luat cu maşina de trei bărbaţi, un cunoscut însoţit de alţi doi bărbaţi necunoscuţi, şi dus către Galda de Jos. Acolo cei trei au oprit autoturismul pe un drum secundar de pe raza comunei şi i-au cerut lui Vlad restituirea unei sume de bani datorate unuia dintre agresori. Întrucât acesta nu avea bani asupra sa, agresorii l-au stropit cu benzină pe o mână şi l-au ameninţat că-i dau foc, pentru a-l determina să înapoieze presupusa datorie. Profitând de un moment de neatenţie, victima a reuşit să fugă, mergând direct la Poliţie.

Ancheta poliţiştilor a stabilit faptul că cei trei bărbaţi au comis faptele prezentate mai sus şi în consecinţă împotriva lui Traian J. şi Florian M. a fost luată măsura reţinerii pe o perioada de 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de şantaj. Azi, 23 februarie, suspecţii au fost prezentaţi Judecătoriei Alba iulia care a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru o perioadă de 29 de zile. Şantajul se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 5 ani în varianta tip, şi de la 2 la 7 ani în varianta agravată.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie

Ziarul Unirea

Publicat

în

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie Proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ, sesiunea 2024, se va desfășura miercuri, 24 iulie, începând cu ora 9:00, în centrul de examen Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia. Proba se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea