Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Au băut și s-au urcat la volan – 4 șoferi sunt cercetați de polițiștii din Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Patru șoferi ”amețiți” au fost depistați în trafic, în ultimele 24 de ore. Polițiștii au stabilit că aceștia au condus aflându-se sub influența alcoolului și i-au premiat cu câte un dosar penal.

Vineri dimineața, la ora 07.15, poliţiştii rutieri din Aiud au oprit pentru control, un autoturism condus pe strada Ion Creangă din municipiu, de S.R.N., de 36 de ani, din Aiud. Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,53 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

A.C.D., de 26 de ani, din municipiul Sebeș, care a fost oprit vineri seara la Șpring. În urma testării a rezultat valoarea de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Noaptea trecută, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia l-au depistat pe D.G.L., de 36 de ani, din comuna Meteş, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918, fiind sub influenţa alcoolului. Pentru el etilotestul a indicat valoarea de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeaşi noapte, poliţiştii Postului de Poliţie Săliştea au oprit pentru control, pe raza localităţii Săliştea, un autoturism condus de D.A., de 28 de ani, din comună. Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că tânărul conducător auto nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În plus acesta era sub influenţa alcoolului, valoarea indicată de aparatul etilotest fiind de 0,68 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Cu toții au fost conduși la spital, unde le-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei iar pe numele lor au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea