Atletul cugirean, veteranul Vasile Hârjoc – locul I la Maratonul Internațional Chișinău 2018

Organizația sportivă ,,SPORTER”, din Republica Moldova a organizat în zilele de 29 și 30 septembrie a.c, cel de-al 4-lea Maraton Internațional Chișinău, competiție la care au luat parte peste 3000 de alergători din 50 de țări ale lumii. În cadrul întrecerilor s-au desfășurat probe de 5000 m,10.000 m, Semi-maraton (21,097 km) și Maraton (42,195 km.

Prezent la eveniment, atletul cugirean, veteranul Vasile Hârjoc (n. în Cut), legitimate la Clubul Sportiv Orășenesc Cugir, a realizat și de această dată, o performanță cu care se poate mândri. Concurând la proba de Semi – maraton – categoria + 65 ani, acesta s-a clasat pe locul I cu timpul de 1 oră, 32 minute, 42 secunde și locul 27 în clasamentul general. Un rezultat, care după cum ne mărturisea venerabilul atlet, este mai bun decât cel înregistrat în urmă cu aproximativ o lună, la Campionatul Mondial de Atletism desfășurat la Malaga – Spania.

ELIT

,,La Chișinău am avut o cursă destul de grea, alături de alți 750 de concurenți, dar pe care am cîștigat-o la categoria mea de vârstă și sunt mândru de acest rezultat. Urmează un test destul de dificil și anume Maratonul Internațional București, care va avea loc spre finalul acestei luni. Voi ataca Maratonul, o probă deloc ușoară, dar merg cu speranța să fac o figură bună și să mă întorc la Cugir cu un loc pe podium”, ne-a declarant Vasile Hârjoc.

Constantin PREDESCU

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...