Rămâi conectat

Sport

Atleţii veterani, remarcaţi la Straja – Lupeni

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Staţiunea montană Straja-Lupeni a găzduit în week-end a 8-a ediţie a crosului organizat de veteranul hunedorean Petru Ambruş. Anul acesta crosul a fost unul aniversar, întrucât a marcat împlinirea vârstei de 75 de ani de către atletul din Valea Jiului. La cursa desfăşurată pe distanţa de 3 kilometri, pe un traseu muntos, au participat peste 100 de competitori, în fapt cei mai buni alergători din ţară pe teren variat.
Veteranii din Alba s-au remarcat iarăşi, obţinând următoarele rezultate: lEmilia Guşat (categoria 65-69 ani) – locul întâi pe distanţa de 2000 metri; lIlie Cioca (categoria 65-69 ani) – locul întâi pe distanţa de 3000 metri; lMargareta Sufleţel (categoria 75-79 ani) – locul întâi pe distanţa de 2000 metri; lEmil Sufleţel (categoria 75-79 ani): locul trei pe distanţa de 2000 metri (toţi legitimaţi la CS Unirea Alba Iulia). Atleţii din Cetatea Marii Uniri au realizat astfel o repetiţie utilă înaintea Campionatelor Balcanice rezervate veteranilor, de la Izmir (Turcia), din luna septembrie. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea