Rămâi conectat

Sport

Atletele de la AC “Mica Romă” Blaj vor să-și apere titlul european, duminică, în Spania, la ECC Cross Country

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, 5 februarie, în Spania, la Oropesa del Mar (Castellon) are loc ECC Cross Country (Cupa Europei la Cros), competiție de anvergură ajunsă la a 15-a ediție, ce strânge la start 399 de sportivi (207 la masculin și 192 la feminin), reprezentanți ai 77 de cluburi din 22 de țări.

Între aceștia se numără și 3 sportive de la AC “Mica Romă” Blaj, care vor să reediteze extraordinara performanță din urmă cu un an, când în Portugalia, la Qeiras, au reușit să urce, din postura de debutante, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere, devenind campioane europene la Under 20.

Este vorba despre Mihaela Maria Blaga (n. 4 martie 2004, dublă legitimare cu CSȘ Blaj), Alexanda Maria Hudea (3 decembrie 2006) și Iulia Florina Mărginean (4 aprilie 2004) – ambele legitimate și la CSȘ Mediaș, aflate la prima competție majoră a anului. Comparativ cu 2022, nu participă blăjeanca Andreea-Maria Bogdan.

Riscăm puțin cu numai 3 fete la start, dar mergem să ne apărăm aurul. Va fi mult mai greu decât anul trecut, cu totul altă concurență, pe un traseu de 6100 de metri, pe plajă”, a spus antrenoarea Cristina Man, vicepreședintele FRA.

România va mai avea în cursă alte 4 echipe: CSU Poli Timișoara (senioare), Știința Bacău (ștafetă mixtă seniori), CSȘ Rădăuți (juniori) și CSM Rarăul Câmpulung (ștafetă mixtă, juniori).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

David Popovici a cucerit medalia de aur la 200 de metri liber la Campionatele Europene de înot de la Belgrad

Bera Larisa

Publicat

în

David Popovici a cucerit medalia de aur la 200 de metri liber la Campionatele Europene de înot de la Belgrad Înotătorul român, David Popovici, a obținut încă o medalie de aur, vineri seara, la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Aceasta a fost a patra zi de concurs pentru Popovici și ultimul său test […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea