Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Atleta Mihaela Blaga și antrenoarea Cristina Man (CSȘ Blaj), la Campionatele Europene de cros

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atleta Mihaela Maria Blaga (dublă legitimare CSȘ Blaj/ AC “Mica Romă” Blaj) va concura duminică, 11 decembrie, în Italia, la Campionatul European de cros, seniori, Under 23 și Under 20, în cursa junioarelor, pe distanța de 4 kilometri.

Delegația tricoloră este condusă de blăjeanca Cristina Man (vicepreședinte al Federației Române de Atletism) și numără 11 atleți care vor lua startul la Piemonte – La Mandria Park, în probele seniorilor (8 km), juniorilor masculin (6 km) și feminin (4 km) și de ștafetă mixt (4×1500 metri). Mihaela Blaga face parte și din echipa României de junioare, alături de Mădălina Sîrbu și Maria Sfârghiu (CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc), Iulia Florina Mărginean și Alexandra Maria Hudea (ambele CSȘ Mediaș/ AC “Mica Romă” Blaj).

“Cu echipa României, una ce a căpătat omogenitate și maturitate în ultimul an, ne dorim să terminăm în primele 6 la junioare, însă la individual e dificil de făcut un prognostic, totul depinzând de dificultatea traseului și condițiile din ziua concursului”, a spus Cristina Man.

În vârstă de 18 ani, Mihaela Blaga este pregătită de mai bine de 5 ani de către Cristina Man, iar la finele anului trecut a debutat la acest nivel, la Fingal – Dublin (Irlanda) în cadrul Campionatelor Europene Under 20 de cros, când s-a clasat pe locul 61 la individual (14:38.85), din 99 de atlete (a doua dintre conaționale), iar echipa României a fost a 14-a.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea