Aţi văzut-o? Poliţiştii din Alba sunt în căutarea unei minore de 15 ani, dispărută de la domiciliu

Paul Voicu - Primar 2020

oprean-anaPoliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Alba  caută o minoră, de 15 ani, care a plecat de acasă și nu a revenit până în prezent. Cei care pot oferi informaţii ce să conducă la găsirea minorei sunt rugați să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba au fost sesizaţi că, la data de 26 septembrie a.c., OPREAN ANA TEODORA, de 15 ani, a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

ELIT

Minora este din Valea Lungă, însă locuia la bunica sa în Alba Iulia, unde urma cursuri școlare la o unitate de învățământ. Teodora are 1,50 m înălțime, constituţie normală, ochi căprui, păr şaten, faţă ovală.

În momentul dispariției, aceasta purta o geacă de fâş albastră, pantaloni de blugi, iar în picioare purta pantofi sport de culoare albă.

Mihail David - 2020

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...