Rămâi conectat

Curier Județean

Atelier de lectură, online, cu ocazia Zilei Internaționale a Limbii Materne, organizat cu sprijinul Bibliotecii din Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ziua Internațională a Limbii Materne, stabilită de Adunarea Generală a Națiunilor Unite pentru data de 21 februarie a fiecărui an, sărbătorită în toată lumea începând cu anul 2008, își propune promovarea diversității lingvistice, culturale, multilingvismului și multiculturalismului, în ideea dezvoltării spiritului tolerant și a dialogului interetnic și intercultural.

Ne-am revăzut cu emoție, chiar dacă în mediul virtual, cu preșcolarii grupei mari, de la Grădinița cu predare în limba germană „Heidi” Sebeș, coordonați de doamnele prof. ed. Anca Dahinten-Pavel și Laura Erika Guță, în cadrul Atelierului de lectură și creație online „Hallo, Kinder!” dedicat acestei zile.

În luna iubirii, am citit împreună, cu mult dor de povești, despre prietenie, empatie și respect, salutând cu drag, cu mânuțe colorate, astăzi, în limbi diferite.

Activitățile atelierului au fost organizate de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, prin Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș, în parteneriat cu Grădinița Germană „Heidi” Sebeș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri după-masa, în jurul orei 17.00, în Sebeș. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: UPDATE VIDEO INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială Secția de pompieri Sebeș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea