Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Atacantul Andrei Vasinc a ales CSU Alba Iulia, deși a fost curtat de Metalurgistul Cugir | Gruparea de sub Drăgana a renunțat la Jisa și Căt. Pop

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atacantul Andrei Vasic, originar din comuna Unirea, este foarte aproape de o revenire în fotbalul județean, mai precis la nou-promovata CSU Alba Iulia.

Vârful de 30 de ani a evoluat ultima dată în Malta, timp de câteva luni, la Luqa St. Andrew’s FC, în al doilea eșalon valoric, însă și-a reziliat contractul. În această perioadă, după revenirea în țară, jucătorul de profil ofensiv, legitimat în primăvara precedentă la CS Ocna Mureș, a primit oferte de la două divizionare terțe din Alba.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Andrei Vasinc și-a dat acceptul verbal pentru un contract pentru un sezon și jumătate cu Metalurgistul Cugir, însă, între timp a intrat pe fir nou-promovata CS Universitatea Alba Iulia, care i-a oferit o înțelegere superioară din punct de vedere financiar. Înregimentarea acestuia trebuie să treacă în aceastp perioadă prin formalitățile unui transfer internațional, respectiv să fie obținută „cartea verde” de la federația malteză.

În altă ordine de idei, formația cugireană s-a despărțit de jucătorii under Dragoș Jisa (portar împrumutat de la “U” Cluj) și Cătălin Pop (mijlocaș, Sănătatea Cluj), ambii aduși în vară, fotbaliști care deja au reziliat înțelegerile cu “roș-albaștrii”. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea