Rămâi conectat

Actualitate

Astronautul care a pășit pe Lună împreună cu Armstrong s-a însurat cu o româncă, în ziua în care a împlinit 93 de ani!

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astronautul care a pășit pe Lună împreună cu Armstrong s-a însurat cu o româncă, în ziua în care a împlinit 93 de ani!

Astronautul Buzz Aldrin, care a fost în misiune pe Lună alături de Neil Armstrong, s-a căsătorit cu o româncă vineri, 20 ianuarie, în ziua în care a împlinit 93 de ani.

La cea de-a 93-a aniversare a mea și în ziua în care voi fi onorat să primesc distincția „Legendele vii ale aviației”, am plăcerea să anunț că dragostea și partenera mea de mult timp, doamna Anca V Faur, și cu mine ne-am căsătorit. Am fost uniți într-o căsătorie sfântă într-o mică ceremonie privată în Los Angeles și suntem la fel de entuziasmați ca niște adolescenți”, este anunțul făcut pe Facebook de Buzz Aldrin.

Anca Faur are 52 de ani, este din România, dar s-a stabilit în urmă cu 30 de ani în Statele Unite ale Americii.Buzz Aldrin este un astronaut și inginer american cunoscut ca fiind al doilea om care a pășit pe Lună, după Neil Armstrong, coechipierul său. A absolvit Academia West Point și a zburat în 66 de misiuni de luptă în Războiul din Coreea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ANAF i-a luat la ”ochi” pe românii care realizează venituri din chirii

Unirea Ziarul

Publicat

în

ANAF i-a luat la ”ochi” pe românii care realizează venituri din chirii În căutare de bani pentru a acoperi găurile din buget, Guvernul trimite ANAF-ul după contribuabilii suspectați că nu-și declară sursele de venit. Agenția Națională de Administrare Fiscală i-a luat, din nou, la ochi pe românii care fac bani din chirii. „Autoritățile de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea