Rămâi conectat

Actualitate

ASTĂZI: ,,Ziua Grădinarului”, la Leorinț. Paradă, spectacol folcloric și preparate specifice locului. Program

Ziarul Unirea

Publicat

în

leorintConsiliul Local și Primăria din Rădești, în parteneriat cu Grupul de Acțiune Locală ”Pe Mureș și pe Târnave” organizează duminică, 4 septembrie, ”Ziua grădinarului” la Leorinț.

Manifestarea începe la ora 14.30 printr-o paradă a grădinarilor și ansamblurilor participante, iar la ora 15.00 va avea loc deschiderea oficială a ,,Zilei Grădinarului”, printr-un spectacol folcloric organizat de Primaria Rădești.

Potrivit viceprimarului comunei Rădesti, Nicolae Bucur, locația de desfășurare a evenimentului este un spațiu de la intrarea în Liorinț, locul folosit de gospodarii localității pentru prezentarea expozițiilor cu cele mai deosebite produse din propriile grădini.

Pe acordurile ansamblurilor și formațiilor folclorice din: Aiud, Teiuș, Hopârta, Ciumbrud si Rădești, participanții la această frumoasă sărbătoare vor avea ocazia să servească din bucatele specifice locului, cu precădere a gulașului și nu în ultimul rând să guste (gratuit) din zacusca special pregătita pentru această zi deosebită.

,,Invităm pe toți cei care sunt amatori de a sărbători în aer liber, de a gusta din minunatele preparate a celor mai destoinici grădinari din zona Transilvaniei”, ne-a declarat viceprimarul. Seara se va încheia ca în fiecare an cu un foc de tabără.

(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea