Rămâi conectat

Sport

Astăzi, Volei Club Alba Blaj – CSM Sibiu

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Volei Club Alba Blaj – CSM Sibiu

    Astăzi, de la ora 17.00, în sala de sport din Parcul „Avram Iancu” din Blaj se va disputa partida amicală de volei feminin dintre Volei Club Alba Blaj şi CSM Sibiu (ultima poziţie în Divizia A1). Se ştie că gruparea din „Mica Romă” (antrenori Liliana Bogendorfer şi Emil Ciufudean) este lider în seria vestică a Diviziei A2 şi mai are un singur meci în sezonul regulat, sâmbătă, 4 februarie, de la ora 12.00, când la Blaj va poposi CSU LPS Bihorul Oradea. Până la disputarea jocurilor din play-off (programate în luna aprilie) există o pauză îndelungată, iar VC Alba Blaj are etapă liberă în prima fază întrucât seria are un număr impar de echipe (ar fi trebuit să întâlnească ocupanta locului 8).
„Folosim această perioadă fără activitate pentru a ne verifica potenţialul şi în consecinţă o să căutăm să legăm o serie de meciuri-test cu prim-divizionare din apropiere precum CSM Lugoj, «U» Cluj, CSM Sibiu şi CSM Medicina Tg Mureş”, a declarat Sergiu Ştefănescu, preşedintele executiv al Volei Club Alba Blaj. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Atletul cugirean Vasile Hârjoc – campion la „Semimaratonul Eroilor Invictus”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Atletul cugirean Vasile Hârjoc – campion la „Semimaratonul Eroilor Invictus” Asociația Voluntarilor Invictus România, în parteneriat cu Primăria municipiului Bistrița și Brigada 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”, a organizat a doua ediție a concursului de alergare urbană „Semimaratonul Eroilor Invictus”. Invictus România este un grup informal de oameni, care prin propriul exemplu și exemplul camarazilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea