Rămâi conectat

Curier Județean

Astăzi, şedinţă extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Sebeş – 7 puncte pe ordinea de zi

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierii locali din Sebeş se întâlnesc astăzi, 17 iulie, de la ora 16.00, în şedinţă extraordinară pentru a supune la vot şapte proiecte de hotărâre. Şedinţa va avea loc în sala 17 a Primăriei Sebeş, iar printre proiectele de pe ordinea de zi supuse dezbaterii se află aprobarea organizării Ediției I a Zilelor Tineretului Municipiului, vânzarea de imobile, închirierea de apartamente A.N.L. şi alocarea de bani pentru activităţi non-profit de interes local pentru anul 2013.

Ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre privind acordarea din bugetul local al municipiului Sebeș a sumei de 84.576 lei sub formă de finanțări nerambursabile pentru activități non-profit de interes local pentru anul 2013.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării unui imobil teren în suprafață de 25.134 mp, înscris în CF 78554, nr. cad. 78554, proprietar municipiul Sebeș, domeniu privat, situat administrativ în Petrești.

3. Proiect de hotărâre privind încetarea contractului de închiriere a apartamentului nr. 4 din blocul 53, scara C, cartier L. Blaga – Sebeș – locuință construită din fonduri A.N.L.

4. Proiect de hotărâre privind repartizarea, în chirie a apartamentelor nr. 3, scara C și nr. 12, scara D din bl. 53, cartier L. Blaga – Sebeș – Locuință construită din fonduri A.N.L.

5. Proiect de hotărâre privind cesiunea contractului de închiriere nr. 8005/04.04.2002, de pe titularul Radu Petru Octavian în beneficiul soției Radu Doina și a contractului de închiriere nr. 8009/04.04.2002 de pe titularul Lucan Nicolae în beneficiul soției Lucan Floarea.

6. Proiect de hotărâre privind completarea HCL. Nr. 7/2013 privind aprobarea calendarului de activități cultural-educative ce se vor desfășura în cursul anului 2013.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea asocierii în participațiune în vederea organizării Ediției I a Zilelor Tineretului Municipiului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Transportatorii de marfă și persoane, verificați de polițiștii din Alba: Nereguli și sancțiuni aplicate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Transportatorii de marfă și persoane, verificați de polițiștii din Alba: Nereguli și sancțiuni aplicate În perioada 23-24 aprilie 2024, sub egida ROADPOL, polițiștii rutieri din județul Alba au efectuat activități de verificare a legalității transportului rutier de persoane și de marfă. În acest context, polițiștii rutieri au verificat autovehiculele destinate transportului public de persoane cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea