Rămâi conectat

Sport

Astăzi, ora 18.00, Sticla Arieșul Turda – Unirea Alba Iulia | Finală pentru supraviețuire!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, de la ora 18.00, pe “Municipal”, este o adevărată finală pentru supraviețuire în play-out-ul Seriei a 9-a, între ultimele două clasate: Sticla Arieșul (21 de puncte) și Unirea Alba Iulia, cu două mai puțin.

Un joc de o importanță covârșitoare în bătălia pentru a evita retrogradarea, cu o miză imensă, contând pentru runda a 7-a (a doua din retur). Amfitrionii sunt pe “cai mari” după 10 goluri administrate în precedentele jocuri interne ale săptămânii (5-0 cu CS Ocna Mureș și 5-3 cu Sănătatea Cluj), au cel mai prolific atac din play-out (18 goluri, tot atâtea a înscris și CS Hunedoara, liderul din play-off) și speră, după ce anterior celor două întâlniri avuseseră 6 eșecuri la rând și un singur punct în 2022! Și uniriștii sunt cu un moral în creștere după ce în “intermediară” au luat 3 puncte mari, acasă, cu formația lui Adrian Falub, o victorie ce a venit după acel usturător set de tenis încasat în fieful “virușilor verzi”.

Acum o lună, pe “Cetate”, Unirea Alba Iulia a învins, scor 3-2 (1-1), după un meci dramatic, la finele căruia a predat temporar “lanterna roșie”, în care a condus cu 1-0 și a revenit de la 1-2 (adversarii în inferioritate numerică prin eliminarea lui Pârțilă 59), la debutul pe banca turdeană a antrenorului Dorin Toma, înlocuit între timp de președintele-antrenor Artur Podar. Încleștarea din subsol este pe muchie de cuțit, cele două combatante vizând salvarea directă în lupta cu Avântul Reghin (locul 8, 24 de puncte).

Foto: TurdaNews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea