Rămâi conectat

Sport

Astăzi, ora 17.00, pe „Cetate”, Performanța Ighiu – Gaz Metan Mediaș II | Debut stagional pentru pretendenta la promovare

Dan HENEGAR

Publicat

în

Astăzi, la ora 17.00, pe „Cetate” se dispută partida Performanța Ighiu – Gaz Metan Mediaș II, contând pentru etapa secundă a Seriei a 5-a din Liga a 3-a. Dacă medieșenii sunt deja obișnuiți cu arena albaiuliană, fiind la al doilea joc la rând pe „Cetate”, după 1-1 în runda inaugurală cu Unirea Alba Iulia, ighienii sunt în fața debutului în noua stagiune.

Gruparea pregătită de Mihai Manea are obiectiv promovarea în Liga a 2-a și este „campioana” perioadei de trasferuri estivale în județ, cu 16 achiziții. Cu acest prilej, în distruibuția amfitrionilor vor debuta jucători precum Unguru, Istrate, Medeșan sau Bucur.

Tot astăzi, de la ora 17.00, alte două partide din eșalonul terț, în județul Alba, Metalurgistul Cugir – CS Iernut și Industria Galda de Jos – Sănătatea Cluj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: România, eșec în primul meci de la Blaj la Campionatul European Under 18 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

România, eșec în primul meci de la Blaj la Campionatul European Under 18 la volei feminin, 0-3 cu Spania Reprezentativa României a pierdut primul meci disputat la Blaj în cadrul Campionatului European Under 18 la volei feminin. „Tricolorele” au fost învinse de Spania, scor 3-0 (31-29, 25-19, 25-14), echilibrat fiind doar primul parțial în care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea