Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Astăzi, ora 17.00, Metalurgistul Cugir – Unirea Ungheni | În play-off, “finală” pentru locul doi!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, la ora 17.00, sub Drăgana, este o “finală” pentru locul secund în Seria 9 a Ligii 3: Metalurgistul Cugir (locul 3, 32 de puncte) întâlnind Unirea Ungheni (clasată pe poziția secundă, cu 6 “lungimi” în față) în etapa a 4-a din play-off.

Stări diametral opuse în cele două tabere: gruparea din Mureș venind după succesul clar din Vinerea Mare, cu CSM Unirea Alba Iulia (3-0, ultimul gol înscris de cugireanul Marian Codrea), iar “roș-albaștrii” au suferit un drastic eșec în fața fanilor cu liderul Corvinul Hunedoara (1-4).

Orice discuție despre șansele noastre de a încheia pe locul secund, care asigură participarea la baraj, trebuie să plece de la premiza că vom lua toate cele trei puncte în acest meci. Este ultima șansă pentru noi pentru a mai conta în calcule. Scopul nostru este ca în aceste două întțlniri consecutive acasă, cu Ungheni și Unirea Alba Iulia, să realizăm maximum de puncte”, a transmis Lucian Itu.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Probleme în efectivul gazdelor: Vitinha va absenta sigur, iar Selagea și Udrea nu sunt recuperați 100 la sută. Anteriorul duel, în 1 aprilie, la Ungheni, s-a dovedit un coșmar pentru vizitatori, care au pierdut dintr-un gol încasat în prelungiri. Metalurgistul nu se regăsește în această primăvară, acumulând numai 4 puncte (toate cu Unirea Alba Iulia) în 6 confruntări, în vreme ce Unirea Ungheni a strâns 12 (când a început faza secundă, mureșenii aveau un singur punct în față, iar acum diferența este majorată considerabil).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea