Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Astăzi, ora 17.00, Metalurgistul Cugir – CS Ocna Mureș | Derby “de Alba”, cu iz de revanșă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O nouă rundă în Seria 9 din Liga 3, un nou derby “de Alba”, de data aceasta între Metalurgistul Cugir (locul 6, 5 puncte) și CS Ocna Mureș (poziția a 3-a, 7 puncte), meci contând pentru etapa a 5-a.

Confruntarea de azi, de la ora 17.00 găsește conjudețenele în stări diferite, amfitrionii având un singur succes în acest sezon (runda inaugurală), o serie nefastă de 4 jocuri fără victorie și o sterilitate ofensivă (în eșalonul terț, 3 din cele 4 reușite au fost din lovituri de pedeapsă). Pe de altă parte ocnamureșenii sunt pe val, cu un singur eșec în 7 întâlniri disputate pe două fronturi (cu oboseala inerentă), campionat și Cupa României – unde o așteaptă săptămâna viitoare meciul din play-off cu divizionara secundă CSM Slatina.

*Ultimele două dispute, încinse!

Cu siguranță, “roș-albaștrii” se gândesc la revanșă după eșecul din Cupa României, în 30 august, un 3-4, într-o partidă în care au condus cu 2-0, însă eliminarea lui Dohotariu de la finele primei reprize i-a dereglat total. La fel de spectaculoasă a fost și precedenta dispută de la Cugir, în 20 noiembrie anul trecut; un meci cu faze litigioase în care ocnamureșenii au revenit de la 0-1, au condus cu 3-1 la pauză, însă golul lui M. Lupu (89) a adus victoria gazdelor cu… 4-3! Ca o paranteză, comparativ cu meciul respectiv în distribuția oaspeților mai sunt doar Guț, Socaci, Căt. Creț și Al. Kiraly (accidentat momentan).

Întâlnim o echipă ce ne-a învins recent, le-am și spus băieților că nu vom avea o partidă ușoară. Contează și acel eșec din Cupa României, în plus s-au strâns cam multe jocuri fără succes. Un lucru este clar: CS Ocna Mureș nu mai este echipa din sezonul trecut„, a spus Lucian Itu, care nu poate conta pe Căt. Pop (probleme la genunchi) și Tăban (indisponibilitate de durată).

Tot un 4-3 a fost rezultatul consemnat în runda anterioară, la Ocna Mureș, contra Avântului Reghin, joc în care ‘alb-albaștrii” au revenit de la 0-2, la pauză, fiind practic echipa-revelație din Alba în această toamnă.

O dispută foarte importantă pentru noi. Avem un moral bun și ne dorim să continuăm acest parcurs, să realizăm un rezultat pozitiv, egal sau victorie. Cu siguranță adversarii nu ne va aștepta cu brațele deschise, după ce au fost eliminați din cupă la Ocna Mureș”, a precizat Dan Roman.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea