Rămâi conectat

Actualitate

Astăzi, ora 15.00, pe „Cetate”, Unirea – ALRO Slatina *Salvaţi FC Unirea Alba Iulia!!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Situaţia critică în care se zbate FC Unirea Alba Iulia şi posibilitatea reală a abandonului competiţional din pricina colapsului financiar au declaşat în mediul online o campanie de sprijinire a echipei fanion a judeţului. „Salvează FC Unirea Alba Iulia” reprezintă un îndemn pe facebook, prin care suporterii „alb-negrilor” sunt îndemnaţi să fie alături de gruparea albaiuliană în aceste momente delicate, jocul cu ALRO Slatina putând fi ultimul din istoria de 88 de ani a clubului. Fanii locali sunt aşteptaţi în număr cât mai mare la arena „Cetate” pentru a-şi dovedi ataşamentul şi a-şi arăta sprijinul, chiar şi pecuniar, pentru fosta prim-divizionară, ajunsă la 90 de minute de desfiinţare. „Haideţi la meci. le arătăm tuturor că echipa nu merită să fie desfiinţată!!! Să le arătăm că nu este ultimul meci!!! Să le arătăm că echipa este şi a noastră!!!”, respectiv „Dacă nu vreţi ca Unirea să moară, sunteţi aşteptaţi în număr mare pentru a demonstra tuturor nepăsătorilor că nouă ne pasă. Cu toate că poate fi ultimul meci al echipei fanion a judeţului, credeţi sau nu, suporterii pot conduce la salvarea Unirii”, sunt două mesaje sugestive ce îndeamnă la o prezenţă masivă în tribune la un meci ce poate deveni unul de referinţă pentru Unirea.

*Ultimul meci?

Meciul pus sub semnul întrebării, din cauza problemelor financiare traversate de Unirea se va disputa în cele din urmă, deşi elevii lui Gherman au acceptat cu greu să se antreneze ieri. ARLO Slatina are un nou antrenor, pe Corneliu Papură, şi în efectiv pe ex-uniristul I. Şerban, iar amfitrionii nu contează, din motive medicale, pe Bumbac şi Potopea (motiv pentru care M. Oprea va juca, în premieră, fundaş central). În lot a fost reprimit atacantul S. Mureşan, incert fiind şi M. Petrescu. „Abia i-am convins pe jucători să se antreneze, s-a plătit acel barem, iar restul rămâne incertitudine. Sunt depăşit de ceea ce se întâmplă, îmi doresc să ne prezentăm în primul rând pentru a respecta publicul şi implicit competiţia. Situaţia este foarte delicată, ne-am chinuit încă din vară ca Unirea să nu dispară. Ar fi mare păcat ca o echipă ce are în efectiv «internaţionali», tineri de perspectivă, să abandoneze”, a declarat antrenorul Stelian Gherman. „Suntem la limită, într-un moment în care nu putem continua, băieţii au transmis că nu o să mai joace dacă nu li se achită restanţele. Ar putea fi ultimul meci al Unirii şi nu ştiu cum pot să-i motivez în condiţiile în care sunt neplătiţi de 4 luni”, a încheiat tehnicianul Unirii. Partida contând pentru etapa a 8-a a seriei vestice va începe la ora 15.00.

*Urnă pentru donaţii!

Suporterii dornici să pună umărul la salvarea Unirii Alba Iulia pot să doneze bani într-o urnă mobilă, la stadionul „Cetate”, iar suma strânsă va fi înmânată după meci căpitanului unirist Mircea Oprea.



Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea