Rămâi conectat

Sport

Astăzi, la Zlatna, la ora 17.00, în nocturnă, CS Ocna Mureș – Universitatea Craiova, meci de gală pentru în Cupa României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Astăzi, de la ora 17.00, în nocturnă, pe Stadionul “Minaur”, meci pentru istoria fotbalistică a Albei, CS Ocna Mureș – Universitatea Craiova, contând pentru etapa secundă a grupei D a Cupei României.

Formația din Bănie, condusă de Mirel Rădoi, fostul selecționer al reprezentativei României, este marea favorită a confruntării, chiar dacă “Știința”, care în weekend are meci dificil în “Giulești” cu Rapid, va odihni piesele de bază, mizând pe jucători precum L. Popescu, Papp, V. Găman, Martici, Mateiu, Hanca, E. Florescu, G. Câmpanu, Rivaldinho sau Roguljic, dar și pe tineri precum Călin, Danciu sau Sala (de la echipa secundă).

CS Ocna Mureș a furnizat rezultatul bombă în etapa precedentă, când a învins, 1-0, acasă pe prim-divizionara Chindia Târgoviște, iar pentru băieții lui Dan Roman urmează o confruntare de care ai parte, poate, o singură dată în viață. “Soda dragă” a ajuns penultima în ierarhia Seriei 9 din eșalonului terț, după ce în competiția “KO” a realizat un parcurs de senzație, pentru ca în Liga 3 să înregistreze 5 eșecuri la rând și să adune un singur punct în 7 etape (nu a mai câștigat din 17 septembrie!).

Trăim o mare bucurie pentru că jucăm cu o echipă de prima ligă, clasată în apropierea podiumului. Este un meci pe care îl așteptăm, dar care părerea mea ne-a făcut și rău pentru că ne-am gândit prea mult la el și se vede acest lucru în rezultatele din campionat! Avem doar de câștigat dintr-o asemenea partidă, o să fie multă lume și cred că o să fie o întâlnire frumoasă pentru spectatori”, a declarat căpitanul Alexandru Giurgiu, marcatorul singurului gol din disputa cu Chindia Târgoviște.

*Dan Roman: “Vrem să nu ne facem de râs”

“Ne dorim să reușim o figură frumoasă, să nu ne facem de râs, să limităm proporțiile scorului. Ne dorim să opunem o rezistență puternică într-un test util pentru noi, cei de la Ocna Mureș, jucători, antrenori, conducători, spectatori. La urma urmei avem parte de un examen contra unui adversar foarte puternic, cu fotbaliști din Liga 1, echipa națională și din străinătate, joc din care toți avem de învățat enorm”, a spus Dan Roman, antrenor care nu poate conta pe Ceaca – suspendat, Kiraly și D. Mic – accidentați, în vreme ce Căt. Creț este incert.

Se anunță o partidă interesantă, din punct de vedere valoric prima șansă o avem noi, dar adversarii vor compensa cu siguranță decalajul prin ambiție și determinare. Vor fi schimbări în primul unsprezece, dar și de așezare”, a precizat Mirel Rădoi pentru site-ul oficial al clubului.

A fost delegată o brigadă feminină formată din Elena Demetrescu (Rm. Vâlcea), Petruța Iugulescu (Buftea) și Mihaela Țepușă (Buzău), observatori fiind Teodora Albon (Cluj-Napoca) și T. Gabor (Reghin).

Sursa foto: Fanatik (pentru Universitatea Craiova, în colaj)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele

Dan HENEGAR

Publicat

în

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off-ul Seriei 9 din Liga 3: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele accederii în „careul de ași” Ultima rundă a sezonului regular va decide numele ultimelor două echipe care vor obține biletele pentru play-off, asta întrucât primele clasate Gloria Bistrița […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea