Rămâi conectat

Sport

Astăzi, la ora 18.00, Unirea Floreşti – CS Zlatna: la Turda, foştii coechipieri de la Floreşti între ei…

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Etapa a 28-a a eşalonului terţ programează la Turda partida dintre echipa gazdă Unirea Floreşti (locul 8, 41 de puncte) şi CS Zlatna (poziţia a 14-a, 23 de puncte), observator M. Botezan (Tg Mureş). Astăzi, de la ora 18.00 se vor duela foşti coechipieri de la Unirea Floreşti în tur, în tabăra aurarilor regăsindu-se C. Suciu, M. Morar, Sg. Pop, Kopandy. Cu şanse numai pur matematice de a evita retrogradarea, aurarii încearcă să ia puncte în fieful formaţiei pregătite de ex-uniriştii George Ciorceri şi Marcel Rusu (în toamnă antrenori la Arieşul Turda, retrasă din B2).
„Mergem la luptă şi jucăm până la capăt, chiar dacă mai sunt puţine şanse de a ne atinge scopul. Păcat că am rămas cu mâna goală după confruntarea cu Olimpia Satu Mare, considerată cel mai reuşit joc intern al stagiunii”, a spus antrenorul Florin Danciu, ce nu se poate baza pe Sucală şi Kiraly – suspendaţi, P. Pop – nerefăcut. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea