Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Astăzi, la ora 15.00, CS Zlatna – Unirea Ungheni

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

    Întărită considerabil în intersezon, cu 15 transferuri bifate, CS Zlatna (penultimul loc, 9 puncte, – 15 la „adevăr”) trebuie să păşească cu dreptul în retur, pentru a evita retrogradarea. Pe Ampoi va poposi Unirea Ungheni (ultima treaptă a podiumului, 28 de puncte, +4 la „adevăr”), meciul (observator Mircea Băcescu – Braşov) ce se va disputa vineri, 16 martie, de la ora 15.00, contând pentru etapa a 16-a a Seriei a 6-a din Liga a 3-a. În tur, aurarii s-au făcut de râs, o deplasare cu numai 7 jucători şi un duel întrerupt în minutul 13 la scorul de 0-5! „Jucăm sub presiune fiecare întâlnire şi n-avem voie să comitem paşi greşiţi. Avem avantaj deoarece s-a redus numărul de echipe ce vor retrograda, dar noi trebuie să învingem acest meci. Cu siguranţă că dispunem acum de un lot mult mai puternic decât în toamnă, însă şi adversarul va fi unul dificil, o echipă ce pune probleme”, a spus antrenorul Dorel Mureşan, ce-i are incerţi pe Cucuruzan şi P. Dîrjan.
Zlătnenii au promisă o recompensă de 300 lei în cazul victoriei, iar şefii au făcut un plan intermediar ca gruparea din Apuseni să obţină 10 puncte în primele 4 runde ale returului. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Avântul Reghin – CSM Unirea Alba Iulia 3-1 (0-0), în penultima rundă din play-out | „Alb-negrii”, la primul eșec din 2024!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Deja campioană a play-out-ului, CSM Unirea Alba Iulia a pierdut primul meci din 2024, 1-3 (0-0), în deplasare cu Avântul Reghin, în penultimul meci al sezonului. Albaiulienii au deschis scorul, dar Avântul a întors rezultatul și a câștigat, toate golurile fiind marcate în ultima jumătate de oră, de jucători intrați în actul secund. În „orașul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea