Rămâi conectat

Sport

Astăzi, la Galtiu, AFC Unirea Alba Iulia – Naţional Sebiş | Weekend fierbinte în eşalonul terţ pentru combatantele din judeţ

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu două victorii consecutive la activ, „alb-negrii” din Cetatea Marii Uniri au parte de un meci de foc la Galtiu, împotriva pretendentei la promovare Naţional Sebiş, ocupanta locului secund în ierarhia Seriei a 4-a din Liga a 3-a.

AFC Unirea 1924 Alba Iulia (locul 11, 19 puncte) – Naţional Sebiş (locul doi, 34 de puncte), astăzi, ora 17.00, la Galtiu. Absenţi: Goguţa, Davidaş, Ioani, S. Iacşa – accidentaţi, B. Ştef – suspendat, au revenit la antrenamente N. Rus şi Lăsconi. „Vrem să ne continuăm seria prestaţiilor bune din ultimele etape şi să obţinem cât mai mult din acest joc ce se anunţă foarte greu. Va fi un duel dificil pentru noi, în condiţiile în care adversarul, Naţional Sebiş, este obligat să învingă pentru a rămâne în «cărţile promovării» şi conform calculelor hârtiei se anunţă favorită, prin prisma poziţiilor din clasament”, a declarat antrenorul Adorian Himcinschi.

În sezonul trecut, antrenorul unirist s-a duelat cu gruparea arădeană, pe când pregătea Performanţa Ighiu, pentru accederea în Liga a 2-a, victoriile fiind împărţite, fiecare grupare impunându-se pe terenul oponentei, Naţional 1-0 pe „Cetate”, Performanţa, 3-2 la Sebiş, în retur. În această stagiune, Himcinschi a întâlnit Sebişul în Cupa României, fiind eliminat în toamnă, după ce a pierdut 2-3 în deplasare. „Cunosc echipa adversă, ştiu potenţialul celor de la Sebiş. Sunt cel puţin la fel de periculoşi ca şi anul trecut, par o echipă mai bine organizată, care confirmă că se poate bate iar la promovare”, a spus Himcinschi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea