Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Astăzi, la Bologna, partidă amicală România – Italia | După atentatele de la Paris, măsuri sporite de securitate pe Stadionul “ Renato Dall’Ara”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Partida amicală din Italia Romania 1această seară, de la Bologna, de pe stadionul Dall’Ara”, dintre reprezentativele Italiei și României, prima disputată de cele două formații, după atentatul sângeros de la Paris are o atenție aparte din partea organizatorilor, fiind “blindată”. Au fost vândute până ieri 18.200 de bilete, iar sloganul din jurul confruntării este “Bologna Citta Azzura”!

 

*200 de persoane asigură securitatea

Organizatorii jocului vor apela la 200 de persoane pentru a asigura securitatea arenei, într-o operațiune de anvergură, măsurile de siguranță fiind înăsprite. Tot din acest motiv, suporterii români care vor asista la partida ce începe la ora 20.30 (ora Italiei), sunt obligați să-și ofere datele personale în momentul în care activează obținerea biletelor. La meci sunt așteptați în jur de 4000 de români care să-i susțină pe elevii lui Anghel Iordănescu.

*Malago, președintele CONI: “Sportul nu se teme!”

Președintele CONI (Comitetul Olimpic Național Italian), Giovanni Malago a avut un mesaj impresionat, în numele sportului italian, la prima manifestare sportivă, ca și solidaritate cu Franța, după atentatele de la Paris. “Sportul nu se teme. Pe “Dall’Ara va fi o ripostă, un răspuns pentru cei care ne vor viața”, a spus Malago, citat de ziarele italiene. De plidă, “QN La Nazione”, un cotidian național (ce costă 1,5 euro și are 68 de pagini, dintre care 32 dedicate secțiunii sportive) face apel la suporterii italieni pentru a da un semn de luptă morală împotriva terorismului.

*Tricouri speciale pentru victimele din clubul bucureștean

În partida de la Bologna, “tricolorii” vor purta tricouri galbene, speciale, ]n memoria celor peste 50 de victime din clubul Colectiv. Astfel numerele vor fi negre și inscripționate cu numele celor decedați, iar în semn de solidaritate cu familiile greu încercate, în perioada următoare tricourile vor fi scoase la licitație, iar încasările donate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea