ASTĂZI: Întâlnire cetăţenească la Alba Iulia, ca urmare a hotărârii sancţionării albaiulienilor crescători de păsări de curte

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Cetățenii din Alba Iulia sunt așteptați miercuri, 14 noiembrie, la o întâlnire cetăţenească care va avea loc în sala de pe str. Bucovinei nr. 6 pentru a discuta problema hotărârii Consiliului Local prin care albaiulienii, crescători de păsări de curte, au fost sancţionaţi prin interzicerea acestei activităţi, îngrădind astfel drepturile şi libertăţile cetăţeneşti de proprietate.

„Sunteți invitați la o întâlnire cetăţenească prin care să ne spunem părerea, să ne organizăm şi să demarăm o acţiune judecătorească în vederea anulării hotărârii emise de Consiliul Local, în scopul apărării drepturilor noastre de cetăţeni, proprietari şi contribuabili ai acestui oraş.

USR - Alegeri parlamentare 2020

În speranţa că vom fi cât mai mulţi, vom lupta pentru anularea acestui „cadou” aberant făcut de conducătorii oraşului „MARII UNIRI” acum, în pragul sărbătoririi Centenarului.Întâlnirea va avea loc miercuri, 14 noiembrie 2018, de la ora 16.30, în sala de pe str. Bucovinei nr. 6, unde se ţin şedinţele de Consiliu Local (fosta locaţie PAEM, de lângă piaţa agroalimentară din Oraşul de jos)”, a transmis grupul de iniţiativă al întâlnirii.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Facebook 

2 Comentarii

gigi 14 noiembrie 2018 at 17:58

Nu avem conditii de a creste gaini, si vor aparea sobolanii care vor si ei mancare. Dar, fabrica de pui, nu este prietena cu noi, ci cu cei de aceeasi inaltime, si nu le place concurenta, asa ca mancati puii lor infecti.

marius 15 noiembrie 2018 at 9:12

Lasati-i pe amaratii care cresc gaini in pace!

In schimb amendati arderea buruienilor din gradini. E plin orasul de focuri de parca suntem in evul mediu!!!
Politia locala doarme in ghetele platite din banii nostri!

daca vreti sa interziceti ceva, interziceti detinerea cainilor in blocuri si in curtile dintre blocuri. De ce? Fac galagie mai ceva ca gainile si mai fac si mizerie pe care stapanii n-o aduna

Comentariile sunt oprite