Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

ASTĂZI: Întâlnire cetăţenească la Alba Iulia, ca urmare a hotărârii sancţionării albaiulienilor crescători de păsări de curte

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cetățenii din Alba Iulia sunt așteptați miercuri, 14 noiembrie, la o întâlnire cetăţenească care va avea loc în sala de pe str. Bucovinei nr. 6 pentru a discuta problema hotărârii Consiliului Local prin care albaiulienii, crescători de păsări de curte, au fost sancţionaţi prin interzicerea acestei activităţi, îngrădind astfel drepturile şi libertăţile cetăţeneşti de proprietate.

„Sunteți invitați la o întâlnire cetăţenească prin care să ne spunem părerea, să ne organizăm şi să demarăm o acţiune judecătorească în vederea anulării hotărârii emise de Consiliul Local, în scopul apărării drepturilor noastre de cetăţeni, proprietari şi contribuabili ai acestui oraş.

În speranţa că vom fi cât mai mulţi, vom lupta pentru anularea acestui „cadou” aberant făcut de conducătorii oraşului „MARII UNIRI” acum, în pragul sărbătoririi Centenarului.Întâlnirea va avea loc miercuri, 14 noiembrie 2018, de la ora 16.30, în sala de pe str. Bucovinei nr. 6, unde se ţin şedinţele de Consiliu Local (fosta locaţie PAEM, de lângă piaţa agroalimentară din Oraşul de jos)”, a transmis grupul de iniţiativă al întâlnirii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea