Rămâi conectat

Curier Județean

Astăzi încep înscrierile la Universitatea „1 Decembrie 1918”. La Extensia Alba Iulia a Universității Tehnice Cluj-Napoca încep pe 15 iulie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Astăzi încep înscrierile la Universitatea „1 Decembrie 1918”. La Extensia Alba Iulia a Universității Tehnice Cluj-Napoca încep pe 15 iulie

Pe 9 iulie, la Universitatea „1 Decembrie 1918” vor începe înscrierile la cele 5 facultăți, ultima zi de înregistrare a dosarelor pe platforma admitereonline.uab.ro fiind 18 iulie.

Potrivit calendarului admiterii, pe 19 iulie va avea loc susținerea interviului motivațional, a probelor de aptitudini sau de competență lingvistică la specializările unde este cazul, respectiv testul-grilă la specializarea Asistență medicală generală, rezultatele inițiale ale admiterii urmând să fie anunțate pe 20 iulie.

În continuare, admiterea se va desfășura astfel:

*Prima etapă de înmatriculare: *22 – 27 iulie: înmatricularea candidaților declarați admiși pe locuri finanțate de la buget și a candidaților declarați admiși pe locurile cu taxă.

Candidații admiși (pe locuri finanțate de la buget și pe locurile cu taxă) care nu se înmatriculează între 22 – 27 iulie își pierd locul obținut prin concurs, care va fi redistribuit candidaților admiși, în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere, conform opțiunii lor din fișa de înscriere;

*28 iulie: afișarea rezultatelor admiterii după prima etapă de înmatriculare și refacerea clasamentului;

*A doua etapă de înmatriculare: *29 – 31 iulie: înmatricularea candidaților admiși pe locuri finanțate de la buget în urma vacantării locurilor bugetate neconfirmate de candidații admiși inițial; înmatricularea candidaților admiși pe locuri cu taxă; *1 – 23 august: continuarea înmatriculării candidaților admiși pe locuri cu taxă (este realizată în cadrul secretariatelor facultăților, în zilele lucrătoare).

În total, la studii de licență sunt 2.092 de locuri, dar numai 750 de locuri sunt bugetate.

La cele două facultăți ale Extensiei Universitare Alba Iulia a Universității Tehnice Cluj-Napoca, înscrierile vor avea loc între 15 – 19 iulie (până la ora 15.00) și se vor face tot online, la adresa admitereonlineutcluj.ro, iar eventualele neconformități vor fi remediate până în 21 iulie, la ora 12.00, rezultatele inițiale urmând să fie anunțate pe 22 iulie.

Între 23 – 25 iulie, candidații admiși pe locurile bugetate trebuie să se prezinte la comisia de admitere onsite cu toate actele folosite la înscriere, în original, și 3 poze (3×4 cm).

Candidații admiși pe locuri cu taxă vor trebui să achite online taxa de rămânere în concurs/confirmare a locului, nerambursabilă, în valoare de 300 de lei. Programul pentru confirmări este: 23 – 24 iulie, între orele 9.00 -15.00, 25 iulie, între orele 9.00 – 12.00, rezultatele intermediare urmând să fie comunicate în 25 iulie, la ora 23.00.

În 26, 27 și 29 iulie, candidații care au trecut de la taxă la buget trebuie să se prezinte la comisia de admitere onsite cu toate actele folosite la înscriere, în original, și 3 poze (3×4 cm), iar cei care au trecut de la buget la taxă trebuie să achite online taxa de rămânere în concurs/confirmare a locului, nerambursabilă, în valoare de 300 de lei.

Această taxă se achită o singură dată pe comisie.

Pentru candidații aflați pe lista de așteptare, confirmarea se face ca în runda 1 de confirmare (din 23 – 25 iulie). Programul pentru confirmări este următorul: 26 – 27 iulie, între orele 9.00 -15.00, 29 iulie între orele 9.00 – 12.00. În 28 iulie NU se fac confirmări!

Rezultatele finale vor fi comunicate în 29 iulie, iar ultima rundă de confirmări va avea loc între 31 iulie – 2 august (ora 12.00), la secretariatul facultății la care au fost admiși candidații respectivi. La studii de licență, sunt în total 86 de locuri bugetate și 37 de locuri cu taxă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Au început înscrierile la Academia de Poliție: Peste 800 de locuri disponibile pentru viitorii ofițeri

Bera Larisa

Publicat

în

Au început înscrierile la Academia de Poliție: Peste 800 de locuri disponibile pentru viitorii ofițeri Joi, 18 iulie 2024, Ministerul Afacerilor Interne a anunțat începerea perioadei de înscriere la Academia de Poliție, potrivit unui comunicat. Citește și: Rezultate finale admitere Colegiu Militar 2024: Candidați admiși la Alba Iulia și locuri libere pentru transfer Dintre cele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea