Rămâi conectat

Curier Județean

ASTĂZI: Incendii cu pagube de mii de lei în Lancrăm și Blaj

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Pompierii din Alba nu au avut o zi liniștită. Aceștia au fost solicitați astăzi să intervină la două incendii, între care unul a produs pagube însemnate.

Astfel, Garda de Intervenţie Sebeş a acționat de la ora 11.41, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Lancrăm.

Pompierii militari au acţionat cu 2 autospeciale de lucru cu apă şi spumă aproximativ 1 oră şi 10 minute. În incendiu a ars acoperişul casei pe o suprafaţă de circa 250 mp confecţionat din lemn cu învelitoare din ţiglă, centrala termică şi bunurile din dormitor şi bucătărie, toate în valoare de aproximativ 50 000 lei.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului o constituie efectul termic al curentului electric (priză de curent) faţă de materialele combustibile din imediata apropiere (perete polistiren).

Tot astăzi, Garda de Intervenţie Blaj a fost solicitată de la ora 16.20 pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o cameră a unei case de locuit din municipiul Blaj.

S-a acţionat cu 1 autospecială de lucru cu apă şi spumă aproximativ 30 minute. În incendiu a ars un colţar, 1 combină muzicală, un cuptor cu microunde şi a fost degradată zugrăveala din cameră, toate în valoare de aproximativ 2 500 lei.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului o constituie un scurtcircuit electric produs la un mijloc de iluminare (plafonieră).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

19 iulie | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba: Averse torențiale, vijelii și grindină. Zonele vizate

Bera Larisa

Publicat

în

19 iulie | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba: Averse torențiale, vijelii și grindină. Zonele vizate ANM a emis joi, 19 iulie un cod galben de furtună valabil până la ora 14.00 în mai multe zone din județul Alba. În intervalul menționat, se vor semnala : Averse torențiale care vor acumula 20…25 l/mp, descărcări electrice, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea