Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Astăzi, în etapa a 4-a a Ligii a 3-a, Unirea Dej – Industria Galda de Jos

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos-Avantul Reghin020Industria Galda de Jos speră să-şi continue invincibilitatea în eşalonul terţ, nou-promovata jucând în etapa a 4-a în deplasare cu Unirea Dej, clasată pe poziţia a 12-a, cu un unic punct. Elevii lui Eusebiu Şuvagău sunt singurii din Seria a 5-a ce nu au izbutit să înscrie în actuala stagiune, dar cu siguranţă că vor încerca să realizeze primul succes al sezonului. Partida se joacă vineri, 19 septembrie, de la ora 17.00, pe Stadionul „Municipal”.

Trupa lui Radu Andone a început campionatul peste aşteptări (5 puncte), n-a cunoscut gustul eşecului după 270 de minute, însă în ultimul joc a cunoscut dezamăgirea pierderii a două puncte printre degete, după ce a condus cu 2-0 pe propriul teren pe Avântul Reghin. Găldenii vor face deplasarea în această dimineaţă spre Dej, având anumite probleme de efectiv. În primul rând, fundaşul Cătălin Ivaşcu a revenit în ţară abia aseară din Polonia, unde a fost prezent la turneul de calificare pentru fotbal amator cu reprezentativa României. Şi colegul său de compartiment, Cristian Ivaşcu acuză probleme medicale, însă se speră în recuperarea sa până la ora jocului. „Firesc că ne dorim să luăm puncte, deşi suntem conştienţi că nu ne aşteaptă un meci foarte uşor”, a declarat antrenorul Radu Andone. La prima deplasare a ediţiei, Industria a învins net, tot în judeţul Cluj, „viruşii verzi”, scor 3-0, iar un rezultat pozitiv la Dej ar însemna extrem de mult în contextul în care, peste o săptămână, la Galda de Jos va poposi Gloria Progresul Bistriţa.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea