Rămâi conectat

Sport

Astăzi, în Champions League, Volero Zurich – Volei Alba Blaj | Campioana României, împotriva „colosului” elveţian

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Şanse minime pentru Volei Alba Blaj în deplasarea de la Zurich, partida cu Volero contând pentru Grupa B a Champions League, etapa a 4-a a competiţiei supreme. Partida se dispută astăzi, de la ora 21.00 şi este televizată pe postul Digi Sport 3 şi transmisă în format Ultra-HD de organizatori.

În urmă cu două săptămâni, la Sibiu, gruparea din Ţara Cantoanelor a oferit o adevărată demonstraţie de forţă şi s-a impus clar, scor 3-0. Miza este doar pentru echipa gazdă, condusă de Zoran Terzic, favorita incontestabilă a jocului, Volero fiind implicată în bătălia pentru accederea în etapele superioare. Cum Dinamo Moscova a învins cu 3-0 în deplasarea de la Krasnodar şi s-a distanţat în ierarhie, cu 10 puncte, urmată de Volero, ce are 7 puncte şi obligată să cucerească toate punctele.

Volei Alba Blaj, ce a înregistrat 3 insuccese la rând în Champions League se prezintă în „Saalsporthalle” cu speranţa îmbunătăţirii evoluţiei şi pentru a demonstra orgoliu. „Jucăm împotriva unei mari echipe din Europa şi trebuie să fim conştienţi de acest lucru. Ştim ce ne aşteaptă, Volero are nevoie de trei puncte pentru a se califica, dar noi ne propunem să le fecem jocul cât mai dificil şi să scoatem maximum”, a declarat Sergiu Ştefănescu, preşedintele Volei Alba Blaj. „Victoria din Sibiu a fost poate un pic prea ușoară pentru noi. Volei Alba Blaj este o echipă puternică, cu o bună calitate în jocul lor, dar avem absolut nevoie pentru a câștiga acest joc, ideal în trei seturi. Acum, fiecare set și punct este important pentru noi, dacă dorim să ne calificăm în play-off”, a spus Zoran Terzic, antrenorul gazdelor.

*Premieră în Liga Campionilor, televizare Ultra-HD!

Formaţia din „Mica Romă” este protagonista unui meci de referinţă, pentru prima oară în Liga Campionilor un meci fiind produs în Ultra-HD (4 K). Pentru întâia dată în istorie, NEP Elveția va transmite pe site-ul clubului din Elveţia o firmare realizată cu 10 camere video UHD, Volero asumându-şi un rol de pionerat în introducerea de noi tehnologii în volei, 4 K însemnând o experienţă spectaculoasă pentru telespectatori. După meci, pe canalul YouTube al clubului gazdă va fi furnizată filmarea jocului în aceste condiţii superioare.

*Distanţă mărită în Divizia A1

Formaţia blăjeană şi-a mărit diferenţa faţă de urmăritoare, după încheierea etapei a 16-a din primul eşalon, crescând implicit şansele de adjudecare a celui de-al treilea titlu consecutiv. Cu 45 de puncte, Volei Alba Blaj este lider distanţându-se la 7 „lungimi” de urmăritoarele Ştiinţa Bacău şi CSM Bucureşti, ce au strâns 38 de puncte, CSM Tîrgovişte având 35 de puncte şi un meci mai puţin. Asta întrucât gruparea de lângă Turnul Chindiei şi-a luat revanşa pentru eliminarea din semifinalele Cupei României şi a învins acasă, scor 3-2, pe Ştiinţa Bacău.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea