Rămâi conectat

Sport

Astăzi, de la ora 18.00, SCM Craiova – CSU Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Studentele lui Bilek încearcă să joace în Bănie

    În ciuda situaţiei meteo critice existente în Oltenia, echipa CSU Alba Iulia s-a aventurat ieri la prânz şi a plecat spre Cetatea Banilor, în încercarea de a disputa astăzi, de la ora 18.00 întâlnirea contând pentru etapa a 22-a a Diviziei A de baschet feminin. Pentru a ajunge la Craiova, elevele lui Tomas Bilek aveau de depăşit un hop major: Valea Oltului, unde se circula în condiţii dificile, pe un singur sens şi implicit oboseala şi emoţiile acumulate. „Noi încercăm să trecem cu bine peste aceste inconveniente şi să jucăm conform programării. Ne aşteaptă un meci dificil, împotriva unui adversar net superior celor pe care i-am întâlnit în deplasare în ultima perioadă”, a declarat Petre Eleş, director sportiv al CSU Alba Iulia.
Se vor duela SCM CSŞ U Craiova, locul 7 cu 32 de puncte (12 victorii şi 8 înfrângeri), cu formaţia din Cetatea Marii Uniri, clasată pe poziţia secundă, cu 37 puncte (17 succese şi 3 eşecuri), 5 meciuri câştigate în retur. Oltencele o au în efectiv pe coşgetera stagiunii, americanca Brandie Hoskins ce conduce detaşat topul intern şi a înscris 507 puncte în 20 de jocuri, adică o treime din totalul reuşit de propria echipă!!!
lEniko Tarţa în proces cu SCM Craiova
Componentă în sezonul trecut a formaţiei SCM Craiova, Ramona Eniko Tarţa, cea mai bună jucătoare a albaiuliencelor în derby-ul câştigat cu CSBT Alexandria, nu are amintiri prea plăcute referitoare la gruparea din sud. „Nu reprezintă prea mult pentru mine, sentimental vorbind fosta mea echipă, am jucat prea puţin la Craiova ca să mă ataşez de respectiva formaţie. Mă străduiesc să fac din nou un joc bun şi să-mi ajut actualul club. De fapt, simt o repulsie pentru că nu mi-am încasat ultimele două salarii şi sunt în proces cu SCM Craiova”, a declarat „Eny”, jucătoare în vârstă de 23 de ani, venită în vară la Alba Iulia. Ramona Tarţa s-a dovedit eroul „dublei” din anul trecut din Cupa României, când în returul de la Alba a fost egal, 69-69,  gazdele au ratat pătrunderea în semifinale (aveau de recuperat un ecart de 3 puncte), iar Eniko Tarţa a înscris 24 de puncte pentru oltence. Raportul jocurilor directe este favorabil gazdelor 3-1 dar în ultima confruntare, CSU a învins, în tur, scor 79-65.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea