ASTĂZI: Albaiulienii şi turiştii care vizitează Cealaltă Capitală, invitaţi la un nou recital de fanfară

Cetatea din Alba Iulia va fi animată şi la sfârşitul acestei săptămâni când în piaţa centrală a fortificaţiei va răsuna muzica de fanfară care va readuce, odată cu ritmurile cadenţate şi vioaie, nostalgia şi amintirea vremurilor de odinioară a promenadelor.

Albaiulienii dar şi turiştii care vor vizita, duminică, 21 mai 2017, Cealaltă Capitală vor fi invitaţi să se plimbe în Cetate şi să respire aerul istoriei pe ritmurile de fanfară. În Piaţa Cetăţii din Alba Iulia este programat, începând cu ora 13,00, un nou recital extraordinar al Fanfarei „Augustin Bena” a Judeţului Alba.

ELIT

Recitalul vine să completeze pleiada de evenimente programate la sfârşitul acestei săptămâni în municipiul Alba Iulia şi este al doilea eveniment la care participă Fanfara „Augustin Bena” a Judeţului Alba, după ce, vineri, a cântat în deschiderea Târgului de Carte „Alba Transilvana”.

În această vară muzica de fanfară va fi o atracţie, în fiecare duminică, pentru cei care poposesc în Cetatea din Alba Iulia, când, de la ora 13,00, Fanfara „Augustin Bena” a Judeţului Alba, dirijata de Coriolan Honcaş, va susţine, singură sau împreună cu fanfare prietene, recitaluri extraordinare pentru albaiulienii mici şi mari, dar şi pentru turiştii români şi străini.

Şi fiindcă vremea va fi bună, luaţi-vă o umbreluţă sau o pălărie de soare şi haideţi alături de instrumentiştii din fanfară, pentru o după-amiază relaxantă de duminică.

Stagiunea de recitaluri cu muzică de fanfară este organizată de Consiliul Judeţean Alba şi Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...