// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

ASTĂZI: Albaiulienii care doresc ”justiție, nu corupție” sunt chemați la protest, de la ora 18.00, în fața prefecturii

Albaiulienii care doresc ”justiție, nu corupție” sunt chemați la protest”, miercuri, 20 iunie, de la ora 18.00, în fața prefecturii:

”În 20 iunie PSD-ul dorește să înceapă demersurile pentru suspendarea președintelui Iohannis, ca apoi să își poată scăpa liderul de urmărirea penală, să reintroducă celebra OUG13 și să schimbe legile in folosul lor. Ne întâlnim începând cu ora 18:00, în fața prefecturii, pentru a protesta împotriva acestor schimbări”, este anunțul făcut de organizatorii protestului, pe rețeaua de socializare.

Până miercuri, la ora prânzului, peste 500 de persoane și-au manifestat interesul față de această acțiune civică.

”Acesta NU e un event, aceasta NU e o chemare la trezire

Aceasta este o afirmație:

DA, situația de acum este cea mai proastă de la integrarea României în Uniunea Europeană.

DA, o OUG dată azi sau mâine, suspendarea Președintelui sau masacrarea la ore de noapte a legislației în Parlament marchează punctul de la care întoarcerea nu mai este posibilă.

DA, acum este momentul în care e clar ce avem de făcut, în care simțim pericolul și ne ascultăm vocile fără să ne zică nimeni. Ca în 31 ianuarie. Ca în 21 decembrie.

DA, ați înțeles! Ne vedem acolo!”, au mai scris organizatorii, pe Facebook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la ASTĂZI: Albaiulienii care doresc ”justiție, nu corupție” sunt chemați la protest, de la ora 18.00, în fața prefecturii

  1. robespierre 20.06.2018 la 18:03

    sunteti penibili