Rămâi conectat

Curier Județean

Asociația Comunelor din România filiala Alba, donație pentru ajutorarea victimelor din clubul Colectiv

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asociația Comunelor din România filiala Alba nu a rămas nepăsătoare la tragedia ce a avut loc în 30 octombrie în clubul Colectiv din București.

ColectivÎn cadrul ședinței Consiliului Director al ACoR filiala Alba s-a luat decizia ca  asociația să doneze suma de 5000 de lei pentru ajutorarea victimelor din clubulâ Colectiv.

Președintele Asociației Comunelor din România filiala Alba, primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian a precizat că acțiunea este una la nivel național și fiecare  filială din țară a ACoR va face același lucru.

„Nu puteam să rămânem nepăsători la tragedia ce a avut loc în clubul Colectiv din București, care ne-a afectat pe toți într-o măsură mai mare sau mai mică. Ne gândim că în acel moment acolo puteau să fie copiii sau prietenii noștri. În astfel  de situații trebuie să fim solidari, să ne mobilizăm și să facem tot ce ne stă în măsură ca să-i ajutăm pe semenii noștri aflați în dificultate.

Împreună cu colegii din ACoR filala Alba suntem alături de cei care și-au pierdut persoane dragi în urma acestei tragedii și ne rugăm pentru cei care luptă pentru  viață pe paturile de spital. Am luat decizia, în cadrul Consiliului Director al   ACoR Alba, să donăm 5000 de lei pentru victimele acestei tragedii, gest care va fi urmat de toate filiale din țară ale asociației” a declarat președintele ACoR Alba, primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian.

În 30 octombrie în urma unui incendiu ce a avut loc în clubul Colectiv din București au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană.

În 12 zile de la tragedie au decedat alte 25 de persoane, numărul victimelor ajungând joi, 12 noiembrie, la 53. Peste 100 de persoane au care fost rănite sunt internate în spitale din Capitală, dar și în străinătate. (V.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea