Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Artiştii Silvan Stâncel şi Ovidiu Scridon vor concerta în Italia în 1 iunie

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Silvan Stancel & Ovidiu ScridonDupa experienta londoneza din luna aprilie a acestui an Silvan Stâncel & Ovidiu Scridon continuă seria concertelor dincolo de granitele tarii. Acestia vor cânta în Italia, mai exact in orasul La Spezia, in data de 01 iunie 2013 începând cu ora 16,00 la Centro Commerciale „La Fabbrica” di Santo Stefano Magra, în cadrul celei de-a cincea ediții a evenimentului transdisciplinar Settimana dell’Accoglienza. Organizatorii acestei manifestări culturale sunt: Provincia di La Spezia, Comune di Santo Stefano Magra, Centro Solidarietà Immigrati, Centro Commerciale “La Fabbrica” ed E.Leclerc Conad și L’Associazione Culturale “Dacia”- onlus – La Spezia.

Tema centrala o reprezintă integrarea între comunități prin intermediul specificităților culturale fiind „…o sărbătoare de culori, arome și oameni care vin din țări din întreaga lume…” după cum declară consilierul provincial pentru Cultură Paola Sisti.

 „Acest concert din Italia este cât se poate de onorant pentru noi. Iată că după concertul recent din Londra și suita de peste 20 de concerte din martie a.c. lucrurile se leagă și mai departe. Cei care ne-au văzut si ascultat în concerte au îndrăgit muzica noastă iar acesta este și explicația invitației de a concerta pe 1 iunie în Italia. Recent am primit o invitație de a cânta în Slovacia și totodată mai multe invitații în România. Știm că pe 1 iunie în Italia vor fi mulți străini și suntem încântați că vom avea astfel ocazia să străbatem din nou granițele țării noastre. Vom duce cu noi volumul de versuri Portretul unui Gând și albumul Într-o zi a lui Ovidiu Scridon, iar pentru că eu sunt născut, crescut și format în Alba Iulia îmi va face plăcere să o promovez și cu această ocazie.  Ca și la Londra voi duce totodată cu mine materiale promoționale despre oraș și județ. Însă cea mai mare bucurie va fi cu siguranță concertul alături de artistul Ovidiu Scridon în fața celor care vor fi acolo prezenți” a declarat Silvan Stâncel  care a fost completat de colegul său de trupă, Ovidiu Scridon „…de fapt concertul pe care-l vom sustine pe 1 iunie in Italia este pentru noi un preambul al turneului pe care-l vom face in luna noiembrie a acestui an acolo; un turneu cu mai multe concerte in câteva  orase italiene. Toate aceste concerte ca si cele care vor urma in aceasta vara, plina pentru noi, fac parte din turneul de promovare al albumului Blonda sau Bruneta, produs de Libis Brasov, al colegului meu de scena Silvan Stancel, unul dintre cei mai talentati chitaristi flamenco din Romania.”au fost cuvintele lui Ovidiu Scridon.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea