Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Aproape 23% dintre pacienții infectați cu coronavirus, din județul Alba, s-au vindecat

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Până în acest moment, în județul nostru, 158 de persoane au fost diagnosticare cu noul coronavirus, iar 38 au fost declarate vindecate, potrivit informațiilor din partea Direcției de Sănătate Publică Alba. Asta înseamnă că 22,78% din totalul pacienților infectați s-au vindecat.

De asemenea, în județul nostru, la data de 20 aprilie, 165 de persoane se aflau în carantină, iar 457 erau izolate la domiciliu. Până acum au ieșit din caranitnă 563 de persoane, iar din izolare 4.120.

În ultimele două zile a fost înregistrat un singur caz, iar numărul celor vindecați a crescut cu 9, cei mai recenți pacienți declarați vindecați fiind patru bărbați și o femeie, internați în cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud.

În decursul zilei de astăzi, se estimează că vor fi analizate în jur de 100 de teste în laboratorul DSP, ieri fiind prelucrate 58 pe linia de testare a Spitalului Judeţean de Urgenţă. Acestă testare alternativă a avut loc în contextul Sărbătorilor Pascale, urmând ca de mâine, marți 21 aprilie, să se lucreze în paralel.

Directorul DSP Alba, Alexandru Sinea a anunțat că instituția pe care o conduce va avea trei linii de testare RT PCR pentru diagnosticarea virusului COVID-19, cu o capacitate de peste 1.500 de teste pe zi, în urma unei colaborări cu DSV și OSPA Alba.

Sursă foto: Arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Amendă de 2.000 de lei pentru șoferul care a confundat șoseaua cu pista de biciclete, în Alba Iulia

Bera Larisa

Publicat

în

Amendă de 2.000 de lei pentru șoferul care a confundat șoseaua cu pista de biciclete, în Alba Iulia În dimineața zilei de luni, în jurul orei 08.30, un șofer albaiulian a găsit o alternativă la traficul infernal de luni dimineața dintre Micești și intersecția de la Stadion. Omul a folosit pista de biciclete și trotuarul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea