Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Aproape 1,4 milioane de angajați vor beneficia, din iulie, de creșterea salariului minim pe economie la 1.050 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a anunțat că aproape 1,4 milioane de salariați vor beneficia de creșterea salariului minim pe economie de la 1 iulie.

salariu minim pe ecnomie„1.388.000 de salariați vor beneficia de creșterea salariului minim pe economie la 1.050 de lei. Din cei 1.388.000 de salariați, 488.000 sunt bugetari și 900.000 sunt din mediul concurențial”, a afirmat Plumb într-un brifing de presă la Palatul Victoria.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Premierul Victor Ponta a salutat, marți, cea de-a doua mărire din acest an a salariului minim pe economie, notând că astfel creșterea economică este redirecționată ‘în buzunarele oamenilor’.

”Veste foarte bună! Salariul minim pe economie va crește de mâine, 1 iulie, cu 75 de lei — ajungând astfel la 1.050 de lei brut! Este a doua creștere pe 2015, după cea de la 1 ianuarie, când salariul minim a crescut de la 900 la 975 de lei brut pe lună. Desigur, nu ne oprim aici — în 2016 vom avea o nouă creștere, până la 1.200 de lei pe lună. Guvernul ia astfel o măsură foarte importantă de dreptate socială și redirecționăm creșterea economică în buzunarele oamenilor. Vom fi mereu fideli valorilor statului social și îi ajutăm pe românii care au nevoie!” a scris Ponta pe Facebook. (V.N.)

Agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor – ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit și a murit pe cruce, vine cu interdicții creștine sau cu diferite obiceiuri ce diferă de la regiune la regiune. Multe persoane respectă aceste obiceiuri cu speranța că […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea