APIA: 3 septembrie – ultima zi de depunere a actelor pentru sprijin în zootehnie, speciile ovine și caprine

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că luni, 3 septembrie, este ultima zi de depunere a documentelor specifice prevăzute de articolul 78 alin. (3) literele a) şi b) din Ordinul MADR nr.619/ 2015 cu modificările şi completările ulterioare pentru fermierii care au depus cerere unică prin care au solicitat în Campania 2018 sprijin cuplat în sectorul zootehnic – speciile ovine şi caprine.

În conformitate cu prevederile articolului 781, alin. (3) din Ordinul mai sus menţionat, documentele specifice, respectiv adeverinţa eliberată de asociaţia/ agenţia acreditată pentru înfiinţarea şi menţinerea registrului genealogic al rasei, avizată de către ANZ prin oficiile pentru zootehnie judeţene sau adeverinţa eliberată de oficiul pentru zootehnie judeţean, se depun la Centrele Judeţeane/ Locale ale Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, respectiv la Centrul Municipiului Bucureşti, unde a fost depusă cererea de plată, până la data de 1 septembrie a anului de cerere 2018.

Având în vedere faptul că 1 septembrie 2018 este zi nelucrătoare, termenul de depunere se prelungeşte până la data de 3 septembrie 2018, inclusiv.

ELIT

Sursa: adevarul.ro

Facebook 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...